Гальмівні колодки Акура в асортименті від магазину UKR PARTS

Гальмівні колодки Акура в асортименті від магазину UKR PARTS

Якість їзди автомобілем залежить від якості його обслуговування в цілому. Але особливу увагу слід звертати на роботу гальмівної системи, адже вона багато в чому відповідає за безпеку. Своєчасна зупинка транспортного засобу дозволить унеможливити ДТП, а також убезпечити себе та перехожих від появи неприємних ситуацій.

Як і інші авто, машини марки Acura також потребують обслуговування. Є можливість без проблем купити гальмівні колодки Акура оригінал на сайті інтернет-магазину UKR PARTS, де є детальні характеристики, параметри, актуальна ціна і навіть фотографії деталей. Допомогу у підборі та аналізі пропозицій нададуть консультанти магазину.

Різновиди колодок

Практично на всі сучасні автомобілі Acura встановлюються дискові гальма, відповідно, гальмівні колодки купуються під цей вид гальмівної системи. Детальніше ознайомитися з усіма пропозиціями можна тут https://ukrparts.com.ua/category/tormoznie-kolodki/c-19/acura/ де є також фільтр для вказівки критеріїв покупки. Це дозволить знайти колодки за ціною, типом та розмірами.

Дискові колодки представлені у вигляді металевої пластини, а поверх неї нанесений фрикційний матеріал. Цей матеріал є сумішшю різних компонентів, тому, залежно від пропорцій, виробники випускають такі види колодок:

  • керамічні;
  • органічні;
  • металеві.

Будь-який матеріал включає синтетичні наповнювачі і основу у якості металу, що гарантує тривалий термін їхньої служби.

Коли міняти гальмівні колодки?

Передні колодки швидше зношуються через підвищене навантаження, тому їх потрібно міняти в діапазоні від 20 до 40 тисяч кілометрів пробігу. Але все індивідуально, адже дехто любить агресивну їзду або їздить із постійно навантаженим автомобілем. Задні колодки замінюються раз на 70000 кілометрів пробігу. Але потрібно ретельно стежити за зношуванням та своєчасно проводити заміну. Про необхідність поставити нові колодки можуть сказати відповідні датчики, вибиваючи на панелі приладів помилку про знос колодок.

Переваги магазину UKR PARTS

В асортименті є всі запчастини до моделей MDX, RDX, TSX, TL, Legend, та не тільки гальмівні колодки. Є поділ на категорії для зручності аналізу та вибору. З усіх питань менеджери готові проконсультувати та підібрати деталі. Для цього використовується VIN-код автомобіля, щоб унеможливити помилки в роботі. На деякі позиції у каталозі є гарантія від виробника.

Можливо зацікавить