Громада втратила трьох Героїв за три дні: на Волині попрощалися із 31-річним військовим Михайлом Вознюком. Фото

Громада втратила трьох Героїв за три дні: на Волині попрощалися із 31-річним військовим Михайлом Вознюком. Фото

Маневицька громада попрощалась із полеглим у бою 31-річним військовослужбовцем Михайлом Вознюком.

Героя провели в сотанню путь у четвер, 25 січня. Про це повідомили у Маневицькій громаді.

Наш відважний земляк із села Троянівка, призваний на військову службу по мобілізації у лютому 2022 року, до останнього подиху був вірний військовій присязі. У бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, він загинув 17 січня 2024 року у Донецькій області. 

Відтепер воїнові навіки 31… Чудовий вік для здійснення мрій, реалізації задуманого. Проте Михайлу судилося пройти інший шлях – шлях воїна та патріота рідної землі.

Зі сльозами на очах, скорботою від непоправної втрати проводжали в останню земну дорогу Героя рідні, односельчани, жителі Маневицької громади, друзі, представники влади та військові. Розривалось серце від болю у всіх, хто зібрався, щоб вшанувати пам’ять та провести в останню дорогу нашого мужнього захисника України.

Чин похорону за полеглим воїном відслужили у місцевому храмі.

Востаннє відлунав сумний трикратний збройний салют за Героєм України, за сином, за братом, товаришем, земляком… Під звуки Державного Гімну України рідна земля Маневиччини прийняла тіло мужнього захисника.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині загиблого. Вічна шана і слава Герою!

Громада втратила трьох Героїв за три дні: на Волині попрощалися із 31-річним військовим Михайлом Вознюком. ФотоГромада втратила трьох Героїв за три дні: на Волині попрощалися із 31-річним військовим Михайлом Вознюком. ФотоГромада втратила трьох Героїв за три дні: на Волині попрощалися із 31-річним військовим Михайлом Вознюком. ФотоГромада втратила трьох Героїв за три дні: на Волині попрощалися із 31-річним військовим Михайлом Вознюком. ФотоГромада втратила трьох Героїв за три дні: на Волині попрощалися із 31-річним військовим Михайлом Вознюком. ФотоГромада втратила трьох Героїв за три дні: на Волині попрощалися із 31-річним військовим Михайлом Вознюком. ФотоГромада втратила трьох Героїв за три дні: на Волині попрощалися із 31-річним військовим Михайлом Вознюком. ФотоГромада втратила трьох Героїв за три дні: на Волині попрощалися із 31-річним військовим Михайлом Вознюком. ФотоГромада втратила трьох Героїв за три дні: на Волині попрощалися із 31-річним військовим Михайлом Вознюком. ФотоГромада втратила трьох Героїв за три дні: на Волині попрощалися із 31-річним військовим Михайлом Вознюком. ФотоГромада втратила трьох Героїв за три дні: на Волині попрощалися із 31-річним військовим Михайлом Вознюком. ФотоГромада втратила трьох Героїв за три дні: на Волині попрощалися із 31-річним військовим Михайлом Вознюком. ФотоГромада втратила трьох Героїв за три дні: на Волині попрощалися із 31-річним військовим Михайлом Вознюком. ФотоГромада втратила трьох Героїв за три дні: на Волині попрощалися із 31-річним військовим Михайлом Вознюком. ФотоГромада втратила трьох Героїв за три дні: на Волині попрощалися із 31-річним військовим Михайлом Вознюком. ФотоГромада втратила трьох Героїв за три дні: на Волині попрощалися із 31-річним військовим Михайлом Вознюком. ФотоГромада втратила трьох Героїв за три дні: на Волині попрощалися із 31-річним військовим Михайлом Вознюком. ФотоГромада втратила трьох Героїв за три дні: на Волині попрощалися із 31-річним військовим Михайлом Вознюком. ФотоГромада втратила трьох Героїв за три дні: на Волині попрощалися із 31-річним військовим Михайлом Вознюком. ФотоГромада втратила трьох Героїв за три дні: на Волині попрощалися із 31-річним військовим Михайлом Вознюком. Фото

Можливо зацікавить

«Це сержант-легенда, він дуже багато зробив для нашої країни»: спогади про Героя з Луцька Олександра Ющенка
відео

«Це сержант-легенда, він дуже багато зробив для нашої країни»: спогади про Героя з Луцька Олександра Ющенка

Авто зазнали серйозних ушкоджень: деталі ДТП, що трапилася на Волині біля поста поліції

Авто зазнали серйозних ушкоджень: деталі ДТП, що трапилася на Волині біля поста поліції

Востаннє додому повертається Герой з Волині Денис Скубій

Востаннє додому повертається Герой з Волині Денис Скубій

журналістка війна

Чоловік зараз захищає Україну: на Волині прощатимуться із журналісткою-Героїнею Аллою Пушкарчук

війна Волинь

Загинув унаслідок ворожого штурму: на Волині прощатимуться із Героєм Валерієм Петльовським

Війна Луцьк

Другий траурний кортеж за два дні: до Луцька «на щиті» повертаються полеглі на війні Герої

Війна Волинь
відео

Три трагічні звістки в громаді за тиждень: на Волинь востаннє повернувся Герой Іван Войчук

війна в Україні

Універсальний солдат та тато-мрія: спогади про молодого Героя з Волині

на щиті
відео

Загинув у бою: на Волині навколішки зустріли Героя Володимира Ксенофонтова