Хокеїсти збірних Південної Кореї та України зустрінуться на польській арені. Трансляція

Хокеїсти збірних Південної Кореї та України зустрінуться на польській арені. Трансляція

Для обох команд це буде остання товариська гра перед стартом в олімпійській прекваліфікації.

Збірна України з хокею 6 лютого проведе контрольний матч проти Південної Кореї на льоду ArcelorMittal Park у польському Сосновці. Зустріч розпочнеться сьогодні о 20:00. А потім з 8 по 11 лютого українці зіграють три матчі групи відбору Олімпійських Ігор проти Польщі, Естонії та Південної Кореї.

Напередодні корейці провели першу з двох товариських зустрічей проти збірної Польщі, де поступилися 0:6. Та один із тренерів нашої збірної Олег Шафаренко радить не звертати уваги ні на цей результат, ні на те, що дев’ять хокеїстів у складі команди з Азії є студентами. На його думку, корейці до офіційного старту будуть дуже небезпечні.

Українець Едуард Захарченко у коментарі пресслужбі ФХУ звернув увагу на якість льоду на новій арені в Сосновці.

«Лід, як на мене, занадто м’який. Трохи важкувато на ньому грати. Ще тішу себе, що це після тривалої дороги таке відчуття і врешті воно буде хибним. Але вочевидь лід справді не найкращий. У нас в Україні в усіх містах, які приймають матчі національного чемпіонату, крига тверда. Хіба влітку, коли тепліє, така буває. Але коли зима, то таких проблем немає», - розповів хокеїст.

У кого гостріші ковзани та прицільніше літає шайба дізнаємося зовсім скоро. Трансляція товариського матчу Україна – Південна Корея буде доступна на телеканалі «Суспільне.Спорт» і Youtube-каналі ФХУ.

Україна – Південна Корея. Старт о 20:00

Читайте також:

 

Можливо зацікавить