Хрумкі й ніжні: смачні кабачкові оладки за 15 хвилин

Кабачок — справжній фаворит літа, з якого легко приготувати десятки страв. Особливо популярні кабачкові оладки — прості, швидкі й напрочуд смачні.
Рецепт найсмачніших оладків з кабачків — на сайті ТСН.
Інгредієнти:
- 2 середні кабачки
- 1 яйце
- 3-4 ст. л. муки
- 2 зубки часнику
- сіль і перець за смаком
- олія для смаження
Приготування:
Натираємо кабачок на середню тертку. Викладаємо до сита, щоб з натертих овочів стік сік. До кабачкової маси додаємо яйця, борошно, сіль, перець, а також часник. Все добре перемішуємо.
Смажимо оладки на розігрітій пательні на середньому вогні до золотавої скоринки з обох боків. Тісто викладаємо ложкою тоненьким шаром.
Читайте також:
- Огірки розростуться, наче бур'яни: бюджетне добриво з кухонних залишків дає шалений результат
- Хрумкі мариновані огірки з кетчупом чилі без стерилізації — смак, який підкорить з першої банки
- Преображення Господнє: чи можна працювати на городі