Кабачковий торт з ніжними млинцями та ароматною начинкою — рецепт від луцької фудблогерки

Серед літніх страв з кабачків цей торт — справжній фаворит. Ніжні млинці з ароматною начинкою з помідорів, часнику та зелені роблять його ідеальним варіантом для сімейного обіду чи святкового столу.
Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук в соціальній мережі «Facebook» розповіла, як приготувати смачний кабачковий торт.
Інгредієнти:
- кабачки — 600 г;
- яйця — 3 шт;
- борошно — 120 г;
- сметана (для тіста) — 1 ст. л. з гіркою;
- сіль, перець — за смаком;
- сметана (для крему) — 150 г;
- майонез — 150 г;
- помідор — 1 шт;
- часник — 1–3 зубчики;
- зелень — за смаком.
Приготування:
Натріть кабачки на велику тертку. Додайте яйця, борошно, ложку сметани, сіль та перець. Добре перемішайте. За бажанням можна злегка подрібнити масу блендером, щоб млинці були ніжніші.
На розігрітій сковорідці смажте тонкі млинці з обох боків. Краще робити їх невеликого діаметра, щоб зручно перевертати.
Для начинки змішайте сметану з майонезом, додайте подрібнений часник та зелень. Кожен млинець змащуйте кремом і перекладайте кружечками помідорів. Повторюйте, поки не сформуєте торт. Прикрасьте зеленню та охолодіть перед подачею.
Порада: такий торт смакує ще краще, якщо настояти його в холодильнику кілька годин.
Читайте також:
- Як підживити кабачки в серпні, щоб зібрати щедрий і соковитий врожай
- Огірки жовтіють у серпні? Допоможе проста суміш із двох доступних добрив
- Дозріє втричі швидше: чим підживити перець до 19 серпня