Коли мити вікна перед Великоднем: не пропустіть цей день

Коли мити вікна перед Великоднем: не пропустіть цей день

Щоб вдома завжди панували злагода, достаток і щастя, варто тримати вікна в чистоті. Якщо на них накопичуватимуться бруд і пил, то в родині постійно не вистачатиме грошей. В народі існує багато прикмет щодо впливу чистих вікон на родинне щастя. Наші бабусі обов’язково мили їх саме перед Великоднем.

У який день краще мити вікна, щоб залучити щастя, удачу й багатство до свого дому - пише ТСН

Коли найкраще мити вікна перед Великоднем

Це найкраще робити в четвер – саме цього дня прибирання має сакральний вплив на наше життя. Якщо вимити вікна, дзеркала й підлогу цього дня, можна позбутися всього негативу, хвороб і безгрошів’я. А натомість залучити до свого дому щастя, добробут і злагоду.

 Під час прибирання оселі психологи рекомендують посилювати свої механічні дії. Наприклад, коли ви миєте вікна, уявляйте, як позбуваєтеся хвороб, лиха, фінансових негараздів, а натомість у ваше життя приходять гроші, нові можливості та щастя. Таким чином прибирання посилюватиметься позитивним наміром, і достаток швидше увійде до вашої оселі.

Як залучити багатство до свого дому миттям вікон

Вікна треба обов’язково мити червоною тканиною, цей колір залучає грошову енергію та захищає дім від будь-якого лиха.Киньте у воду, якою миєте вікна, кілька монет і жменю солі. Таким чином ви залучите гроші у свою родину, а сіль поставить захист на ваш дім від негативу та лихого ока.

Після прибирання витягніть монети з води та покладіть їх на чисте підвіконня. Воду треба вилити під дерево у своєму саду.Монети не варто витрачати до наступного миття вікон. Вони своєю енергією примножуватимуть ваші статки.

Що не можна робити під час миття вікон перед Великоднем

  • Не варто мити вікна вагітним жінкам.
  • Не варто мити скло під час дощу – можна накликати негаразди в дім.
  • Після заходу сонця не треба мити вікна, бо можна вимити добробут.
  • Спочатку необхідно вимити вікна з внутрішнього боку, а потім ззовні.

Читайте також:

Можливо зацікавить