Комунальники повідомили, коли з'явиться вода у частині Луцька

Комунальники повідомили, коли з'явиться вода у частині Луцька

Для мешканців правобережної частини Луцька відновлюють постачання холодної води, подачу якої зупинили через ремонтні роботи.

Про це повідомляє «Луцьководоканал».

«Луцькводоканал» завчасно завершив аварійно-відновлювальні роботи на центральному водогоні Дубнівської насосної станції.

Головні насосні станції увімкнено, триває наповнення водою мереж.

Водопостачання в оселях мешканців правобережної частини Луцька відновлюється.

На світлинах - кадри з процесу проведення ремонтних робіт, які свідчать про об'ємну і доволі складну роботу, з якими аварійні бригади успішно й оперативно впоралися.

Комунальники повідомили, коли з'явиться вода у частині ЛуцькаКомунальники повідомили, коли з'явиться вода у частині ЛуцькаКомунальники повідомили, коли з'явиться вода у частині ЛуцькаКомунальники повідомили, коли з'явиться вода у частині Луцька

Нагадаємо, комунальники раніше повідомляли, що 26 січня з 9:00 години й до завершення робіт буде відсутня вода у правобережній частині річки Стир - центральна частина міста, Завокзальний район, 33-й, 40-й, 40-йА, 55-й мікрорайони, р-н Теремно.

Пізніше у соціальних мережах почали поширювати інформацію про те, що у частині Луцька тиждень може бути відсутнє водопостачання

Читайте також:

Можливо зацікавить