Квашений болгарський перець на зиму: простий рецепт

Як засолити перець на зиму

Не всі господарі знають, що з болгарського перцю можна приготувати дуже смачну закуску на зиму. Пропонуємо вам приготувати квашений перець, який приємно здивує вас смаком.

Рецепт квашеного солодкого перцю, - пише Daily.News.Kyiv.

Інгредієнти

Для приготування потрібні наступні продукти:

  • солодкий перець;
  • вода — 800 мл;
  • цукор — 3 скл.;
  • оцет — 0,5 л;
  • сіль — 5 ст.л.;
  • рослинна олія — 250 г;
  • зелений кріп;
  • морква;
  • часник.

Як приготувати

Ретельно помийте перці та видаліть з них верхівки із насінням. Відваріть у воді протягом 5 хвилин. Проварені перці викладіть на рушник. В кожен з них, коли трохи обсохне, покладіть по гілочці кропу, петрушки, а також часникові скибки та натерту моркву.

Фаршировані перці складіть у каструлю або відро. Залийте їх маринадом та поставте під прес. Зовсім скоро матимете відро смачного квашеного перцю.

Читайте також:

Можливо зацікавить