Легкий рецепт домашнього лаваша: фудблогерка з Луцька поділилась секретами

Апетитні тонкі листи лаваша, складені стопкою, злегка змащені водою, на дерев’яній дошці, поруч – свіжа зелень і домашній соус

Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук розповіла, як приготувати домашній лаваш.

Рецептом дівчина поділилась в соціальній мережі «Instagram».

Інгредієнти:

  • борошно - 1,5 скл;
  • кип‘яток - 0,5скл;
  • сіль - 0,5 ч.л;
  • олія - 1 ст.л

В просіяне борошно додаємо сіль, олію і заливаємо кип‘яток.

Об‘єднуємо спочатку ложкою, а тоді замішуємо руками. Накриваємо тісто і даємо відпочити не менше 30 хв.

Ділимо тісто на кульки і розкачуємо кожну в дуже тонкий пласт. Можна надати форму вирізавши під форму, а можна в довільному варіанті. Печемо на сухій сковорідці з обох боків.Складаємо на тарілку помастивши пензликом змоченим водою. І накриваємо рушником після кожного змащування.

Читайте також:

Можливо зацікавить