Легкий рецепт домашнього лаваша: фудблогерка з Луцька поділилась секретами
Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук розповіла, як приготувати домашній лаваш.
Рецептом дівчина поділилась в соціальній мережі «Instagram».
Інгредієнти:
- борошно - 1,5 скл;
- кип‘яток - 0,5скл;
- сіль - 0,5 ч.л;
- олія - 1 ст.л
В просіяне борошно додаємо сіль, олію і заливаємо кип‘яток.
Об‘єднуємо спочатку ложкою, а тоді замішуємо руками. Накриваємо тісто і даємо відпочити не менше 30 хв.
Ділимо тісто на кульки і розкачуємо кожну в дуже тонкий пласт. Можна надати форму вирізавши під форму, а можна в довільному варіанті. Печемо на сухій сковорідці з обох боків.Складаємо на тарілку помастивши пензликом змоченим водою. І накриваємо рушником після кожного змащування.
Читайте також:
- Як правильно доглядати за пеларгонією після обрізки: поширені помилки
- Як приготувати домашні сирки в шоколаді: рецепт від луцької фудблогерки
- Ефективне добриво у вас під ногами: чому варто збирати золу вже зараз