Як приготувати домашні сирки в шоколаді: рецепт від луцької фудблогерки
Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук розповіла, як приготувати домашні сирки в шоколаді.
Рецептом дівчина поділилась в соціальній мережі «Instagram».
Інгредієнти:
- кисломолочний сир - 5%;
- масло - 50 г;
- цукрова пудра - 70 г;
- ванільний цукор - 1/2 п;
- шоколад (за бажанням молочний, чорний, білий) - 180 г;
- олія - 30 мл;
- джем або згущене молоко - для начинки за бажанням;
- сублімовані фрукти і ягоди, щоб прикрасити.
Готуємо: в ємкість кладемо сир, мʼяке масло, ванільний цукор і цукрову пудру та перебиваємо блендером до однорідної консистенції. Викладаємо сирну масу (~40-45г;) на клаптик харчової плівки, формуємо сирок і завертаємо в плівку. Поміщаємо в холодильник до замерзання.
Розтоплюємо шоколад, додаємо олію і перемішуємо. Сирок звільняємо від плівки, і «купаємо» в трохи охололому шоколаді. Викладаємо на дощечку застелену харчовою плівкою, посипаємо нашою посипкою. Зберігати в холодильнику або морозилці. Після морозилки дати «відійти» в холодильнику.
Читайте також:
- Як врятувати пеларгонію взимку: три прості добрива для пишного цвітіння
- Хліб без замісу: рецепт від луцької фудблогерки
- Ідеальне підживлення для фікуса: натуральні засоби, які працюють