Лучанин каже, що не прийшов до військкомату, бо робив операцію: його судять за ухилення від служби

Лучанин каже, що не прийшов до військкомату, бо робив операцію: його судять за ухилення від служби

Не з’явився до військкомату у визначену дату, бо робив операцію, а в результаті вийшов ухилянтом. Така історія трапилася з лучанином, якого зараз судять у Луцькому міськрайонному суді.

Як рухається справа зараз, - розповіли у сюжеті каналу Аверс.

Потрапив на лаву підсудних, бо не прийшов у військомат та, як запевняє обвинувачений, не без причини, а тому що робив операцію. Чоловік кілька років тому потрапив у ДТП та тепер має проблеми зі здоров'ям. Також зазначає, що в жодному разі від служби не ухилявся та навіть двічі подавав документи у Азов.

Сторона обвинувачення ж вважає протилежне - власне, у цьому і запевняє суд, що це було умисне ухилення від служби. На черговому засіданні обвинувачений повинен був надати документи, які підтверджували його наміри раніше вступити до Азову, проте у чоловіка наявні лише ті, які подавалися вдруге.

На засідання також був запрошений і свідок зі сторони обвинувачення. Та, на жаль, він до суду не з'явився. Зрештою нічого не залишалось, як відкласти засідання та надати час обвинуваченому, так і знайти необхідні документи. Тож на наступному засіданні таки планують допитати свідка та розглянути докази, що підтверджують бажання підсудного боронити країну.

Читайте також:

Можливо зацікавить