Мав багато планів, які не встиг втілити: молодому добровольцю з Луцька просять посмертно присвоїти державну нагороду

Мав багато планів, які не встиг втілити: молодому добровольцю з Луцька просять посмертно присвоїти державну нагороду

24-річному захиснику з Луцька Юрію Волошину просять присвоїти звання Героя України.

Відповідну петицію зареєстрували на сайті Президента України.

Волошин Юрій Анатолійович,  03.09.1999 року народження - уродженець м. Луцьк.

За короткий термін навчання Юрій отримав посаду головного сержанта - командира гармати самохідного артилерійського взводу самохідної артилерійської батареї самохідного артилерійського дивізіону 37 бригади Морської піхоти.

Він пішов добровольцем 04.01.2023 без жодного бойового досвіду, в скрутний для країни час, приєднався в ряди захисників України. Був надзвичайно розумним та зацікавленим своєю справою.

Юрій, разом  з побратимами боронив цілісність нашої держави, до останнього подиху був вірним завжди, вірний державі, та українському народові. Володів надлюдською мужністю та стійкістю, був справжнім патріотом, та самим добрим та щирим сином, братом, та другом.

Старший сержант Волошин Юрій Анатолійович загинув 07.12.2023 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Тягинка Херсонської області.

Юрію було лише 24 роки, він мав багато планів, які на жаль не встиг втілити в життя. Для всіх рідних він був та є справжнім Героєм.

Підтримати петицію можна за посиланням.

Читайте також:

Можливо зацікавить