На Камінь-Каширщині вандали розмалювали рекреаційний пункт написом «ПТН - ПНХ»

На Камінь-Каширщині вандали розмалювали рекреаційний пункт написом «ПТН - ПНХ»

У рекреаційному пункті «Боровичок», що у селі Нові Червища, з’явилися давно популярні та всім відомі написи - «ПТН - ПНХ». Невідомі написом розмалювали альтанки, інформаційні стенди та новий вказівник. 

Про це інформує Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства.

В управлінні зазначають, що сутуація неоднозначна:

Все написане на альтанках, інформаційних стендах і навіть новому вказівнику ми цілком підтримуємо! Всім серцем ненавидимо окупантів, їх хворого лідера, робимо все можливе, щоб пришвидшити їх знищення, як і кожен адекватний громадянин у світі. Тому з одного боку щиро дякуємо автору цього шедевру за чітку позицію, - зазначають в установі.

На Камінь-Каширщині вандали розмалювали рекреаційний пункт написом «ПТН - ПНХ»На Камінь-Каширщині вандали розмалювали рекреаційний пункт написом «ПТН - ПНХ»На Камінь-Каширщині вандали розмалювали рекреаційний пункт написом «ПТН - ПНХ»На Камінь-Каширщині вандали розмалювали рекреаційний пункт написом «ПТН - ПНХ»На Камінь-Каширщині вандали розмалювали рекреаційний пункт написом «ПТН - ПНХ»На Камінь-Каширщині вандали розмалювали рекреаційний пункт написом «ПТН - ПНХ»На Камінь-Каширщині вандали розмалювали рекреаційний пункт написом «ПТН - ПНХ»На Камінь-Каширщині вандали розмалювали рекреаційний пункт написом «ПТН - ПНХ»

Але водночас у лісовому господарстві висловлюють тезу, що це випадок звичайного вандалізму.   

Як ви вважаєте - нам зараз варто це все прибирати і приводити територію до ладу? І витратити на це тисячі гривень, які точно можна було б направити на корисніші цілі? Чи, може, не просто лишити, а розмалювати так все і всюди - кожну споруду і паркан? Біля кожної державної будівлі, приватної оселі, - пишуть у повідомленні. 

Можливо зацікавить