На Луцькому ЦНАПі встановлюють сонячні панелі

На Луцькому ЦНАПі встановлюють сонячні панелі

У Центрі надання адміністративних послуг у місті Луцьку розпочалися роботи з монтажу обладнання із сонячними панелями. Прилади резервного живлення встановлюють на даху приміщення по вулиці Лесі Українки, 35. 

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

«Завдяки новому обладнанню наш ЦНАП зможе працювати незалежно від ситуації в загальній енергосистемі України. Сонячні панелі дадуть змогу забезпечити безперервне надання адміністративних послуг у випадку повторних обстрілів критичної інфраструктури, а в літні дні допоможуть економити бюджетні кошти, оскільки енергія буде надходити від сонця», - зазначив чиновник.

Переходу до альтернативних джерел енергії посприяла участь департаменту ЦНАП Луцької міської ради у проєкті «Енергонезалежні ЦНАПи» українсько-швейцарської Програми EGAP. У межах цього проєкту Луцький ЦНАП отримав від міжнародних партнерів сонячні панелі та інвертори вартістю півмільйона гривень. 

На Луцькому ЦНАПі встановлюють сонячні панеліНа Луцькому ЦНАПі встановлюють сонячні панеліНа Луцькому ЦНАПі встановлюють сонячні панеліНа Луцькому ЦНАПі встановлюють сонячні панеліНа Луцькому ЦНАПі встановлюють сонячні панелі

Читайте також:

Можливо зацікавить