На проспекті Волі у Луцьку завершили укладати асфальт. Обіцяють відкрити наступного тижня

На проспекті Волі у Луцьку завершили укладати асфальт. Обіцяють відкрити наступного тижня

У Луцьку завершуть укладання верхнього шару асфальту на проспекті Волі. Відтак, відновити рух транспорту планують уже наступного тижня. 

Про це у коментарі виданню ВСН повідомив головний інженер «Луцькавтодору» Сергій Володько.

Так, за його словами, в середу, 14 червня, працівники «Луцькавтодору» закінчують вкладати шар асфальто-бетону. Утім, потрібно ще кілька днів, щоб прибрати усе та підготувати дорогу.

Відтак, відкриття проспекту Волі очікується наступного тижня. 

«Наразі ще виконуються роботи з фарбування тролейбусних опор. Їх поки не можна підключати, а нашу роботу по проїжджій частині практично завершено. Від завтрашнього дня почнемо все підмітати, прибирати, готувати до відкриття», - інформував Сергій Володько.

На проспекті Волі у Луцьку завершили укладати асфальт. Обіцяють відкрити наступного тижняНа проспекті Волі у Луцьку завершили укладати асфальт. Обіцяють відкрити наступного тижняНа проспекті Волі у Луцьку завершили укладати асфальт. Обіцяють відкрити наступного тижняНа проспекті Волі у Луцьку завершили укладати асфальт. Обіцяють відкрити наступного тижняНа проспекті Волі у Луцьку завершили укладати асфальт. Обіцяють відкрити наступного тижняНа проспекті Волі у Луцьку завершили укладати асфальт. Обіцяють відкрити наступного тижня

Нагадаємо, з понеділка, 29 травня у Луцьку перекрили рух проспектом Волі. Об’їзд організований іншими вулицями, на яких наразі виникають затори.

Читайте також: 

Можливо зацікавить