На Волині четверо підозрюваних втекли за кордон, а суд відмовив взяти їх під варту

На Волині четверо підозрюваних втекли за кордон, а суд відмовив взяти їх під варту

На Волині поліція розслідує чотири кримінальні провадження за фактами підробки документів групою осіб, але всі четверо підозрюваних у даних справах виїхали з України.

Про це йдеться в ухвалах Ковельського міськрайонного суду, пише Ковель.Media.

Цікаво, що слідчі відправили повідомлення про підозру цим особам листами за адресами їхнього проживання. Двоє з них виїхали з України вже через два дні після відкриття кримінального провадження, інші – пізніше. Згідно відомостей Державної прикордонної служби України, вони перетинали держкордон у пунктах пропуску «Рава-Руська», «Устилуг» та «Ягодин».

Ковельське РУП ГУНП у Волинській області оголосило підозрюваних у міжнародний розшук та звернулося до суду з проханням надати дозвіл на їхній арешт.

Судді Ковельського міськрайонного суду Сергій Панасюк та Марина Грідяєва прийняли ухвали, якими відмовили в задоволенні клопотань слідства про застосування запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою щодо всіх чотирьох осіб.

На думку суддів, поліція і прокуратура не довели того, що особи знають про розпочате кримінальне провадження, і що вони є підозрюваними.

До речі, які конкретно документи підроблялися і для чого – в судових ухвалах не говориться.

Читайте також:

Можливо зацікавить