На Волині поховали загиблого воїна Віталія Послєдова

На Волині поховали загиблого воїна Віталія Послєдова

У середу, 18 травня, волиняни поховали старшого лейтенанта Віталія Послєдова, який загинув на Харківщині, захищаючи рідну землю від російських загарбників.

Вчора ввечері мешканці Цмінівського старостинського округу схиливши голови у скорботі, встеляючи весняними квітами останню дорогу до рідного дому, зустрічали загиблого Героя, який віддав своє життя за свободу та незалежність за кожного з нас.

Віталій Послєдов народився та виріс у багатодітній родині у селі Цміни Маневицької селищної ради. Проходив службу у ЗСУ за контрактом, загинув будучи вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок.

Аби віддати останню шану й сказати «дякую» загиблому захиснику за його мужність і жертовність, до батьківського будинку у рідному селі зійшлися жителі Цмін, представники влади, військові побратими та сотні мешканців громади. Знову від російської навали загублено молоде життя у скорботі молода дружина, батьки, рідні та близькі загиблого. У місцевому храмі священнослужителі помолилися за упокій душі воїна-захисника. Поховали Віталія Послєдова з усіма військовими почестями на місцевому цвинтарі.

Пролунали останні постріли військових на честь, шану і незабутню пам’ять про славного воїна, молодого земляка.

Можливо зацікавить