На Волині ремонтують один з найважливіших автошляхів області

На Волині ремонтують один з найважливіших автошляхів області

На Волині триває ремонт автошляху Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ. Автодорога є однією з найважливіших транспортних артерій області. Дорога перебуває у незадовільному стані, тож її ремонт почали у 2020-2021 роках і мали плани на майбутнє щодо її відновлення. Але через збройну агресію росії наші проєкти залишились нереалізованими – з лютого 2022 року всі ремонти призупинились.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг області. 

На кількох ділянках працюють ремонтні бригади аби підвищити безпеку всіх учасників дорожнього руху.

На початку жовтня ліквідували деформації дорожнього покриття на мості у селищі Колки. Нині такі роботи проводяться у місті Ківерці. Це два об’єкти, які планували капітально ремонтувати, натомість зруйновану проїзну частину відновлюємо вирівнюючим шаром асфальту великими картами. Позбуваємось ямковості й на інших пошкоджених ділянках дороги.

На Волині ремонтують один з найважливіших автошляхів областіНа Волині ремонтують один з найважливіших автошляхів області

Також дорожники працюють у селі Розничі. Це об’єкт незавершеного ремонту, що розпочався до повномасштабної війни і в 2022 році мав завершитися увесь комплекс ремонтних робіт. Тут влаштували один із передбачених двох шарів асфальту. На цій ділянці нині влаштовуємо узбіччя для пішоходів.

Водночас на автошляху Р-14 проводяться роботи з видалення порослі, щоб забезпечити видимість дорожніх знаків та інших елементів облаштування дороги. 

На Волині ремонтують один з найважливіших автошляхів областіНа Волині ремонтують один з найважливіших автошляхів областіНа Волині ремонтують один з найважливіших автошляхів областіНа Волині ремонтують один з найважливіших автошляхів області

Читайте також: 

Можливо зацікавить