НАБУ та СБУ проводять обшуки у мера Мукачева через незаконне привласнення стадіону

НАБУ та СБУ проводять обшуки у мера Мукачева через незаконне привласнення стадіону

НАБУ та СБУ проводять обшуки в ужгородських бізнесменів Олега Адамчука та дирекора готелю «Ужгород» Олексія Баранюка. Обшуки також проводяться у мера Мукачева Андрія Балоги та голови Мукачівської райради Михайла Ланя.

Обшуки проводяться за фактом незаконно відчуження стадіону у Мукачеві, - пише Prozak info.

Раніше на сесію навіть не пускали мешканців міста. Андрій Балога зібрав необхідну більшість депутатів і було проголосовано за продаж стадіону та земель навколо фірмі «Універсал-М».

Як пишуть ЗМІ, наразі обшуки проводяться не лише на Закарпатті, але й на Полтавщині, бо саме звідти була фірма, яка робила оцінку вартості землі. Наразі відомо, що землю продали в 10 разів дешевше, ніж є її ринкова вартість. Всього було продано 3 гектари землі. Як результат - бюджет втратив майже 100 мільйонів грн.

Наразі очікується офіційна інформація від НАБУ та СБУ.

За цю фактичну крадіжку стадіону від мешканців Мукачева мер міста, голова райради та ряд наближених до них підприємців можуть опинитися на довгий термін за ґратами.

Нагадаємо, на хабарі затримали мера Сум Олександра Лисенка. Разом із ним СБУ затримала і директора департаменту інфраструктури міста. Зараз у них проходять обшуки.

Читайте також:

Можливо зацікавить