Найкращі механічні клавіатури в Україні

Найкращі механічні клавіатури в Україні

Ми зібрали кращі моделі механічних клавіатур і зробили детальний огляд кожної моделі

Найкращі механічні клавіатури в Україні

Підбір ігрового маніпулятора, який би тішив кожним аспектом своєї роботи, — пріоритетне питання для всіх геймерів без винятку. Якщо йдеться про ПК-геймінг, то клавіатура ігрова механічна стане найкращим можливим варіантом. Варто лише розглянути найпопулярніші моделі, представлені на українському ринку комп'ютерної периферії, щоб зробити вибір на користь конкретного пристрою було простіше.

HATOR Starfall RGB Hotswap Gateron

Стане гарним вибором для тих гравців, які цінують можливість повноцінного контролю за ігровими ситуаціями. Підтримка «гарячої» заміни перемикачів дає змогу підлаштовувати тип натискання в різних зонах. Така особливість не лише дозволяє адаптувати клавіші під конкретний тип геймплею, а також значно розширює інструментарій в іграх з онлайн-складовою.

Що стосується RGB-підсвітки, яка у цій моделі також присутня, то можна виділити певні особливості:

  • Гнучка система налаштування. Вона дозволяє відкалібрувати колір і рівень яскравості підсвічування буквально для кожної клавіші.
  • П'ять рівнів яскравості. Тепер за відсутності зовнішнього освітлення можна налаштувати підсвітку під власні вподобання.
  • Встановлені за замовчуванням ефекти. Їх наявність суттєво збільшить імпакт від кожної дії, що здійснює гравець.

Такий варіант підійде для гравців, які цінують увесь спектр можливостей, що відкривають механічні перемикачі.

Razer BlackWidow V3 TKL

Відчуття віддачі під час гри та можливість здійснювати індивідуальні налаштування цінуються багатьма гравцями. З огляду саме на ці особливості інженери Razer і створювали цей виріб. Механічні перемикачі Razer Green забезпечують клацання, яке суттєво покращує тактильний аспект геймінгу. Можливість «навішувати» команди на конкретні клавіші дає змогу формувати ігровий процес під себе. У випадку з онлайн-іграми, коли ситуація на локації може змінитися щосекунди, персоналізація дозволить почуватися впевненіше.

Можливості для кастомізації має також RGB-підсвітка. Завдяки цьому можна виділяти окремі кластери кнопок конкретними кольорами. Це не лише має естетичний вигляд, але й робить процес гри комфортнішим.

Найкращі механічні клавіатури в Україні

HyperX Alloy Elite 2

Однією з суттєвих особливостей клавіатури, завдяки яким вона виділяється на фоні інших, є додаткові клавіші у верхній частині корпусу. Тепер, щоб взаємодіяти з медіаконтентом або змінювати гучність, не потрібно лізти в налаштування. За комфортне розміщення маніпулятора на столі та довгострокову експлуатацію пристрою відповідає сталевий корпус.

Підібрати клавіатуру, яка цілком задовольнить усі потреби, не так і важко. Потрібно лише знати, на що звертати увагу насамперед.

Читайте також:

Можливо зацікавить