Назавжди повернувся додому: на Волині зустріли тіло молодого Героя Андрія Охотинського

Назавжди повернувся додому: на Волині зустріли тіло молодого Героя Андрія Охотинського

У суботу, 30 грудня, на Волинь назавжди повернувся 22-річний Герой-захисник Охотинський Андрій Ярославович.

 

Про це повідомили у Берестечківській громаді. 

Мешканці громади зі сльозами на очах, схиливши голови в скорботі, провели в останню дорогу нашого Героя, який вже назавжди повернувся додому. Йому було лише 22 роки, попереду мало бути ціле життя, мрії, плани на майбутнє, але їх перекреслила цинічна, підла та безжальна війна.

«Вона забрала у матері найцінніше - її сина, у військовослужбовців - побратима і друга, у нашої громади та країни - захисника, воїна, цвіт української нації, нашу підтримку та опору», - зазначаються у громаді. 

Нагадаємо, Герой загинув у Луганській області в районі населеного пункту Діброва під час мінометного обстрілу 27 грудня 2023 року. 

Редакція ВСН висловлює співчуття родині загиблого. Вічна шана і слава Герою! 

Назавжди повернувся додому: на Волині зустріли тіло молодого Героя Андрія ОхотинськогоНазавжди повернувся додому: на Волині зустріли тіло молодого Героя Андрія ОхотинськогоНазавжди повернувся додому: на Волині зустріли тіло молодого Героя Андрія ОхотинськогоНазавжди повернувся додому: на Волині зустріли тіло молодого Героя Андрія ОхотинськогоНазавжди повернувся додому: на Волині зустріли тіло молодого Героя Андрія ОхотинськогоНазавжди повернувся додому: на Волині зустріли тіло молодого Героя Андрія ОхотинськогоНазавжди повернувся додому: на Волині зустріли тіло молодого Героя Андрія ОхотинськогоНазавжди повернувся додому: на Волині зустріли тіло молодого Героя Андрія ОхотинськогоНазавжди повернувся додому: на Волині зустріли тіло молодого Героя Андрія ОхотинськогоНазавжди повернувся додому: на Волині зустріли тіло молодого Героя Андрія Охотинського

Можливо зацікавить