Не використовується 10 років: гуртожиток волинського коледжу - в аварійному стані

Не використовується 10 років: гуртожиток волинського коледжу - в аварійному стані

Одне з приміщень Володимир-Волинського фахового коледжу готова забрати Володимирська громада, однак через відсутність документів його не можуть передати.

Про це стало відомо під час бюджетних слухань у Волинській облраді у вівторок, 28 листопада.

Як розповів директор коледжу Олександр Коновалюк, у закладі є 36 будівель і 8 земельних ділянок. На землю і 13 будівель вони за власні кошти виготовили технічну документацію, але частина поки що лежать у ЦНАПі, оскільки Міносвіти надасть дозвіл на виготовлення цих документів тільки після того, як будуть техпаспорти на всі будівлі. 

Один з обʼєктів - гуртожиток - перебуває в аварійному стані. З 2012 року він закритий і руйнується.

Як повідомив депутат облради, заступник Володимирського міського голови Ярослав Матвійчук, місто готове забрати і відремонтувати це приміщення, що б надати його чи для ВПО, чи під інші потреби. Однак основна причина, чому це не можуть організувати - відсутність технічної документації. 

Депутати наголосили директору на необхідності шукати кошти на ці потреби. До прикладу - активніше шукати покупців на агропродукцію - пшеницю і сою, які зберігаються на складах. Однак, як зазначив директор коледжу, покупців на цю продукцію поки не знайшлося. А лише сої у них зберігається 87 тонн.

Читайте також: 

Можливо зацікавить