Нещодавно одружились: чоловік блогерки з Луцька присвятив їй пісню і зняв кліп

Нещодавно одружились: чоловік блогерки з Луцька присвятив їй пісню і зняв кліп

Блогер та фіналіст шоу «Холостячка-2» Роман Свечкоренко присвятив пісню блогерці та доньці ексдепутата Луцької міськради Валерії Чернецькій. Роман Свечкоренко також зняв кліп на пісню і опублікував його на ютубі.

«Друзі, трек вже вийшов. Не знаю, як ви сприймете його. Переживаю і саме через це не хотів викладати, але ми його випустили, зняли кліп. Сподіваюся, вам сподобається», розповів блогер в інстаграмі.

Нагадаємо, Валерія Чернецька зіграла другий день весілля у Луцьку. За її словами, друге весілля вони зіграли для рідних. Воно було повністю в  українському стилі та з українськими традиціями. Згодом наречений розсекретив, скільки вони з коханою витратили коштів на казкове весілля. Загалом, точну суму подружжя не підраховувало, однак це понад мільйон гривень. Валерія Чернецька зробила несподіваний подарунок новоспеченому чоловікові Роману Свечкоренку - оплатила йому операцію з пересадки волосся.

Блогер додав, що у нього була давня мрія подарувати своїй дружині пісню. За два місяці до весілля він домовився з хлопцями з гурту MOLODI, щоб вони допомогли йому в її створенні.

«В цій пісні — моя душа. Це не просто набір слів, які римуються. Це - відображення моїх почуттів до Лери. Головна ідея треку «Паперові» актуальна для кожної романтичної пари і полягає у словах «Я буду поруч з тобою, так само як ти, навіть якщо це все буде не назавжди». Ми як люди дані одне одному на певний час. Хтось у стосунках перебуває рік, хтось — два, 10 або 20. Я не знаю, скільки ми будемо разом із Лерою. Це мій другий шлюб. Я б дуже хотів, щоб він був довготривалими, і буду все для цього робити. Але розумію, що, на жаль, якою б сильною не була любов, стосунки можуть закінчитись, бо життя непередбачуване. Якщо тримати цю думку в голові, то починаєш цінувати кожну хвилину поруч із коханою людиною ще більше. І тільки так можна бути щасливим у стосунках», - написав автор під відео.

Читайте також:

Можливо зацікавить