Nestle готується до відкриття нової фабрики на Волині та вже набирає персонал

Nestle готується до відкриття нової фабрики на Волині та вже набирає персонал

Nestlé готується до відкриття нової фабрики у Смолигові на Волині. Поки триває будівництво компанія вже набрала понад 100 працівників і оголосила про додаткові вакансії.

Про це повідомляє Delo.ua з посиланням на пресслужбу компанії.

Що відомо про нову фабрику?

Зазначається, що нова фабрика стане частиною хабу з виробництва кулінарних продуктів та виготовлятиме продукцію зокрема й для експорту в країни ЄС.

Розмір інвестицій у нове виробництво складає 45 млн дол. США.

Відкриття фабрики заплановане на 4 квартал цього року - у 30-ту річницю роботи Nestlé в Україні.

Наразі Nestlé продовжує будувати нову фабрику на Волині. За перше півріччя 2024 року завершено ряд будівельних робіт відповідно до плану, встановлено частину обладнання, триває розширення потужностей з генерації зеленої електроенергії.

Зокрема, було встановлено сонячну електростанцію потужністю 500 кВт, найближчим часом планується додати ще 700 кВт, після чого сонячні електростанції зможуть забезпечити 18% потреб фабрики в електроенергії.

Nestle готується до відкриття нової фабрики на Волині та вже набирає персонал

Як повідомляють в Nestlé, наразі триває процес набору працівників на нову фабрику: компанія вже взяла на роботу понад 100 людей та відкрила стільки ж вакансій.

Як зауважують в компанії,  до відкриття фабрики на ній вже створено 300 робочих місць, надалі їх кількість буде збільшуватись.

«Nestlé продовжує створювати можливості працевлаштування в Україні, взявши на роботу від початку повномасштабної війни понад 1200 людей. Крім цього компанія взяла на себе зобов’язання протягом наступних двох років працевлаштувати та взяти на стажування в Україні 630 молодих людей в межах своєї програми з розвитку кар’єрних можливостей для молоді. У 2024 році до програми літнього стажування долучилися понад 20 студентів старших курсів», - повідомляють у компанії.

Нагадаємо, Швейцарську корпорацію Nestle, яка у селі Смолигів Торчинської громади Луцького району будує завод, внесли до переліку міжнародних спонсорів війни.

Nestle є одним з найбільших виробників продуктів харчування у світі, вона веде бізнес в 187 країнах світу. Попри російську агресію, Nestle продовжує працювати в рф, постачати товари агресору та розширювати свою російську виробничу базу

Читайте також:

Можливо зацікавить