Ніжні дріжджові млинці: рецепт від луцької фудблогерки

Пухкі дріжджові млинці – ідеальний варіант для святкового столу

З 24 лютого розпочинається традиційний тиждень Масниці – час, коли господині по всій Україні випікають млинці. Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук розповіла, як приготувати смачні дріжджові млинці, які матимуть ніжний аромат свіжого хліба та стануть чудовим доповненням до святкового столу.

Рецептом дівчина поділилась в соціальній мережі «Instagram».

Інгредієнти:

  • молоко (тепле) – 1 л
  • цукор – 1 ст. л.
  • яйце – 2 шт.
  • сухі дріжджі  – 8-10 г
  • борошно – 400 г
  • сіль – 0,5 ч. л.
  • олія – 4 ст. л.

Приготування:

У 0,5 л теплого молока додати цукор і дріжджі, ретельно перемішати.

Додати яйця, сіль, борошно й знову вимішати.

Влити решту молока, додати олію та перемішати до однорідності.

Накрити тісто харчовою плівкою та залишити на годину, щоб воно підійшло.

Після цього злегка перемішати вінчиком і смажити млинці на розігрітій сковороді.

Готові млинці мають приємний аромат свіжоспеченого хліба. Їх можна подавати з варенням, медом, згущеним молоком або нутеллою.

Читайте також:

Можливо зацікавить