«Носилися з цими бронежилетами Кварцяного, як сайгаки»: воротар розповів про період виступу за луцьку «Волинь»

«Носилися з цими бронежилетами Кварцяного, як сайгаки»: воротар розповів про період виступу за луцьку «Волинь»

Колишній воротар Віталій Постранський пригадав період виступу за луцьку «Волинь» під керівництвом Віталія Кварцяного.

Про це він розповів у інтерв'ю Футбол 24.

Постранський зазначив, що він абсолютно не переживав перед переходом у «Волинь» у 2005 році.

«Віталій Володимирович мені подзвонив, запропонував. Я пішов з «Ворскли», був вільним агентом. Так, у Луцьку було важко, так, я бігав зі всіма. Носилися з цими бронежилетами, як сайгаки. То таке, нормально (Усміхається). Кварцяний виховав багатьох футболістів, дуже добре бачив перспективу, знаходив талановитих хлопців. Я теж вдячний йому за все. До речі, у мої часи Волинь, здається, на зимову перерву пішла на третьому місці. Молодь Кварцяного давала результат», - сказав ексфутболіст.

Після переходу Віталій Постранський довго не дебютував – аж до матчу з «Динамо», який «Волинь» програла 0:1. Голкіпер віддав м’яч Міодрагу Джудовічу, той послизнувся, а Валентин Белькевич забив. 

«Кварцяний був трошки злим. Принципова гра, втратили потенційну доплату… Я віддав Джудовічу направо, він м’яч відпустив і нам забили. Нічого не вдієш, такі моменти трапляються», - говорить Постранський.

У наступному сезоні з «Динамо« все склалося ще гірше – «Волинь» згоріла у Києві 1:7. 

«То був взагалі не мій день. Взагалі! Що не б'ють мені – все туди. І нічого не можу вдіяти. А в кінці ще й за комірець спіймав. Нас просто розривали», - згадує спортсмен.

Довідково:

Віталій Постранський - український воротар, який завершив кар'єру у 2014 році.

Протягом 2005 року виступав за вищолігову «Волинь», провівши в її складі 20 матчів. У серпні 2011 знову підписав контракт з луцькою командою, проте програв конкуренцію у воротах Віталію Недільку, не провівши за основну команду жодної гри.

Читайте також:

Можливо зацікавить