Нові подробиці Нацвідбору-2024: як команда волинянина Yaktak полює за правами на пісню

Нові подробиці Нацвідбору-2024: як команда волинянина Yaktak полює за правами на пісню

Безпрецедентний випадок у Нацвідборі України. Після того, як учасник відбору співак з Волині Yaktak, що у його треку «La la la» більше причин шукати плагіат, бо він викупив ексклюзивні права на пісню, які раніше придбав у лізинг, стали відомі нові факти. Виявляється, команда Yaktak буквально полювала на виконавців та власників семплу Stromae, щоб ті на час «Євробачення» видалили свої треки.

Про це розповіли у ЖВЛ.

Відтак польський артист Winiarz зізнався, що трек «Ten Zly» виконавець видалив за 100 умовних одиниць, через те що в ньому є семпл від Stromae. Він це зробив з умовою, що композиція повернеться на стрімінгові платформи у травні, після фіналу «Євробачення».

Сам Yaktak та його команда відмовляються коментувати цю ситуацію.

Читайте також:

  • «Краще, ніж оригінал»: волинський сопілкар з Kalush Orchestra переспівав пісню земляка Yaktak для Нацвідбору на «Євробачення» 2024 і вразив Мережу
  • «Черговий стьоб над українцями»: в соцмережах облаяли конкурсну пісню конкурентів артиста з Волині в Нацвідборі на «Євробачення»
  • Викликав неоднозначну реакцію: фіналіст Нацвідбору на «Євробачення» з Волині Yaktak виступив у маршрутці
  • «Не треба вішати клеймо»: конкурентка артиста з Волині у Нацвідборі на «Євробачення» виправдала свій зв'язок з росіянкою

Можливо зацікавить