Обдаровані діти Луцької громади отримуватимуть іменні стипендії: хто їх обиратиме

Обдаровані діти Луцької громади отримуватимуть іменні стипендії: хто їх обиратиме

Щороку обдарованим дітям із Луцької територіальної громади з бюджету міської ради виплачують 22 іменні стипендії в різних галузях (з кожної по одній дитині). Виплати призначають на один навчальний рік із 1 вересня до 30 червня. Цьогоріч іменну стипендію збільшити з 500 до 1 000 гривень.

У середу, 31 липня, на сесії депутати одноголосно затвердили склад комісії для організації роботи з розгляду та відбору кандидатів на іменну стипендію Луцької міської ради.

У коментарі журналістам ВСН директор департаменту освіти Віталій Бондар розповів, що до 15 серпня поточного року комісія визначатиме стипендіатів, список яких затвердять рішенням міської ради до 1 вересня.

«Іменні стипендії призначаються терміном на один навчальний рік з 1 вересня до 30 червня. Їх виплата здійснюється за рахунок коштів Луцької міської територіальної громади. Розмір іменних стипендій становить 1000 грн у місяць», – повідомив Віталій Бондар.

До складу комісії ввійшли:

  • голова постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови, співголова комісії Оксана Лєщинська;
  • заступниця міського голови, співголова комісії Ірина Чебелюк;
  • директор департаменту освіти, заступник співголів комісії Віталій Бондар;
  • начальниця відділу кадрово-юридичної роботи департаменту освіти, секретарка комісії Орися Мушит;
  • заступниця директора департаменту освіти, начальниця відділу ДЗСО, членкиня комісії Тетяна Силка;
  • директор комунального закладу «Палац учнівської молоді Луцької міської ради», член комісії Сергій Кравчук;
  • директор комунального закладу загальної середньої освіти «Луцький ліцей №9 Луцької міської ради», член комісії Олександр Дубина
  • депутати міської ради, члени комісії – Алла Бабула, Ігор Гнетньов, Алла Жупанюк, Алла Надточій.

Читайте також:

Можливо зацікавить