В чотирьох ліцеях Луцької громади обиратимуть директорів

В чотирьох ліцеях Луцької громади обиратимуть директорів

Департамент освіти Луцької міської ради оголосив конкурси на заміщення посади директора у заклади загальної середньої освіти №21, № 24, №27, Рокинівський ліцей №38

У коментарі журналістам ВСН очільник департаменту освіти Віталій Бондар розповів, що відповідно до вимог чинного законодавства, є потреба у створенні комісій на заміщення вакантних посад директорів чотирьох ліцеїв. 

«Засновник закладу освіти (Луцька міська рада) затверджує склад комісій для проведення конкурсів на заміщення вакантних посад керівників відповідних закладів освіти.

У департаменті освіти створили комісії для проведення конкурсних відборів кандидатів на заміщення посад директорів комунальних закладів загальної середньої освіти №21, №24, №27 і Рокинівський ліцей №38. Остаточний склад кожної комісії на сесії мають затвердити депутати», – повідомив Віталій Бондар.

Головою всіх комісій призначили заступницю міського голови Ірину Чебелюк, а секретарем – керівницю відділу кадрово-юридичної роботи департаменту освіти Орисю Мушит

До складу комісій також увійдуть:

  • директор департаменту освіти Віталій Бондар, 
  • голова Луцької міської організації профспілки працівників освіти і науки Галина Василенко;
  • методистка навчально-методичного кабінету психологічної служби департаменту освіти Лідія Курило;
  • головна спеціаліст-юрисконсультантка управління Державної служби якості освіти у Волинській області Віталія Оришко;
  • члени батьківських рад і громадськості, інші представники.

У середу, 31 липня, на розгляд депутатів Луцької міської ради буде винесений проєкт рішення про затвердження складу комісій для проведення конкурсів на заміщення посад керівників комунальних закладів загальної середньої освіти №21, 24, 27, «Рокинівський ліцей №38. Попередньо члени постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства, освіти, науки, культури, мови розглянули це питання і погодили склад кожної комісії.

Читайте також:

Можливо зацікавить