Омолодження та краса: у Луцьку працює сучасна клініка естетичної медицини DR. SHAVALIUK

Омолодження та краса: у Луцьку працює сучасна клініка естетичної медицини DR. SHAVALIUK

У грудні минулого року у центрі Луцька свої двері відкрила нова та сучасна клініка естетичної медицини Dr. Shavaliuk. У закладі, на чолі якого стоїть Дмитро Шавалюк, працює команда лікарів з профільною вищою освітою. 

Кваліфіковані фахівці надають широкий ряд косметологічних послуг, серед яких: контурна пластика обличчя, терапія ендосферою, лазерна епіляція, доглядові процедури з використанням сертифікованих препаратів та космецевтики, масажі, прийом дерматолога та трихолога. Також – ін’єкційні та апаратні процедури, про які VSN детально поспілкувався з засновником медзакладу. 

Дмитро Шавалюк: шлях до відкриття клініки естетичної медицини

Дмитро Шавалюк завершив Львівський медичний університет, пройшов інтернатуру у Волинській обласній клінічній лікарні та паралельно з цим – розпочав власну практику в естетичній медицині.

«Я стартував з доглядових процедур. Різних чисток, пілінгів, масажів. Постійно продовжував навчатися, відвідував багато семінарів та освоїв ін’єкційну косметологію, оскільки з’явився величезний запит від пацієнтів», – розповідає фахівець.

Омолодження та краса: у Луцьку працює сучасна клініка естетичної медицини DR. SHAVALIUK
Дмитро Шавалюк

Дмитро став тренером міжнародної компанії Academy of advanced aesthetics, яка проводить навчання лікарів щодо використання ін’єкційних методик. Це дозволило йому здобути ще більше знань і досвіду та створити базу для підбору команди й подальшого відкриття власного закладу.

Головною пересторогою, щоб розпочати власний бізнес, була війна. Клініка потребувала чималих інвестицій, зокрема, у дороге обладнання. Безумовно, це змушувало сумніватися, але Дмитро реалізував задумане: 16 грудня його «дітище» запрацювало.

Апаратна косметологія в клініці Dr. Shavaliuk

Як було згадано вище, в клініці Dr. Shavaliuk надають ряд послуг: від найпростіших видів догляду – до складних маніпуляцій з різними апаратами. Зі слів Дмитра Шавалюка, апаратна косметологія постійно набирає популярності:

«Апаратними методиками фахівці стимулюють резерви, які закладені в організм людини, зокрема, в його тканини. Якщо коротко, то ми використовуємо власний потенціал, вирішуючи якусь естетичну проблему. Я вважаю, що майбутнє нашої сфери продовжиться в поєднанні ін’єкційних та апаратних методик, оскільки це дозволятиме досягати якнайкращих результатів».

Омолодження та краса: у Луцьку працює сучасна клініка естетичної медицини DR. SHAVALIUK
Професійна команда лікарів

Омолодження та краса: у Луцьку працює сучасна клініка естетичної медицини DR. SHAVALIUKОмолодження та краса: у Луцьку працює сучасна клініка естетичної медицини DR. SHAVALIUK

Фахівці Dr. Shavaliuk надають послуги на різних апаратах, які наявні у медичному центрі. А це: ULTHERA, Lumenis M22, Agnes, Vivace, BDR, Asclepion Monolith та ендосфера. Кожна з технологій має власні протоколи та показання до використання, про які розповів фахівець.

ULTHERA 

ULTHERA – американський сертифікований FDA апарат SMAS-ліфтингу. Його завдання – безопераційна підтяжка обличчя. Завдяки роботі датчиків, які впливають на різну глибину тканин, шкіра підтягується, а зайві жирові відкладення – компактизуються, зменшуючись в об’ємі. Велика перевага – відсутність уколів. Важлива особливість – наявність ультразвукової візуалізації. На екрані видно структури, з якими ведеться робота. Завдяки цьому апарат ULTHERA дає найкращі результати.

«Якщо в пацієнта є гіпертрофія жирових відкладень, які зміщують овал обличчя донизу, турбує дрябла шкіра чи з’являються «щічки бульдога»  – ULTHERA дуже гарно спрацює», – зазначив лікар Шавалюк.

Омолодження та краса: у Луцьку працює сучасна клініка естетичної медицини DR. SHAVALIUK

За нормальної ситуації з виробленням статевих гормонів у пацієнта процедуру необхідно проходити не частіше одного разу на 18-24 місяці. У зворотному випадку – на щорічній основі.

До слова, в клініці Dr. Shavaliuk апарат ULTHERA з’явився найпершим у Луцьку.

Lumenis М22 

Lumenis М22 – ізраїльська технологія, яка може працювати з великою кількістю показань: видаленням зайвих судин, корекцією гіперпігментації, фотоомолодженням шкіри, термоліфтингом, видаленням рубців, блефоропластикою та лікуванням акне.

Комп’ютерна частина апарату має велику кількість функцій та налаштувань. Під час роботи це дозволяє працювати чітко над тими елементами шкіри, які потребують корекції, що додає безпечності процедури, забезпечуючи відчутний ефект. Мінімальна перерва між процедурами з Lumenis М22 – один місяць.

Омолодження та краса: у Луцьку працює сучасна клініка естетичної медицини DR. SHAVALIUK

Agnes 

Апарат із Південної Кореї Agnes застосовують для лікування локальних жирових відкладень. Технологію обладнано насадками з разовими голками, які досягають до рівня жирової тканини та руйнують її дією високої температури. Важливо зауважити, що жир не зменшується, а саме руйнується і більше не відновлюється в тому місці. Жирова тканина заміщується колагеном і зона, де відбувався вплив Agnes, не провисає.

Agnes  може скоректувати грижі нижніх повік, нависаючу носогубну складку, «щічки бульдога» та друге підборіддя. Також апарат використовують для лікування акне. Це роблять у поєднанні з іншими методиками, що дозволяє досягнути комплексного результату. Перерва між використанням апарату повинна становити три місяці.

Омолодження та краса: у Луцьку працює сучасна клініка естетичної медицини DR. SHAVALIUK

Vivace 

Ще один апарат з Південної Кореї – Vivace.  Це мікроголковий RF, який містить 36 позолочених одноразових голок та добре лікує атонію шкіри, розширені пори, позитивно впливає на зморшки, прибирає рубці. Також активно використовується для корекції зайвої шкіри, наприклад, після пологів у жінок на животі, стегнах тощо.

Для хорошого результату пацієнтам призначають 2-4 сеанси з інтервалом в один місяць між першою та другою процедурою. На наступних етапах перерву можуть збільшити до 45 днів.

BDR (Beauty Defect Repair)

Німецька дерматологічна платформа BDR, яку Дмитро Шавалюк жартома називає косметологічним «комбайном», комплексно працює над покращенням якості та омолодженням шкіри. Апарат має дев’ять функцій та понад 20 програм лікування. Фактично, він є поєднанням сучасної багатофункціональної техніки та новітніх розробок біохімії і косметології.

«Кінцевий протокол та усі засоби, що будуть залучені, залежать від потреб пацієнта, які ми визначаємо під час консультації. Важливо відзначити, що BDR – це процедура, яка не потребує реабілітації. Умовно, якщо в людини завтра важлива зустріч і необхідно гарно виглядати – BDR допоможе», – зауважив фахівець.

До слова, в клініці Dr. Shavaliuk знаходиться єдина BDR-платформа у Луцьку.

Asclepion Monolith 

Ще один новітній німецький апарат, який використовують для проведення лазерної епіляції  – Asclepion Monolith. Це діодний лазер, який має систему охолодження для максимально комфортного та безболісного проведення процедур.

Також Asclepion Monolith застосовують для видалення небажаних судин, фотоомолодження шкіри, корекції гіперпігментації, лікування акне.

«Це потужна розробка німецьких фахівців, яка на сьогодні є найкращою для проведення лазерної епіляції і разом із цим має багато інших можливостей. Апарат показує дуже хороші результати, демонструючи велику кількість переваг», – розповів засновник клініки.

Ендосфера 

Терапія ендосферою – це сучасний та безболісний метод догляду за тілом, який знімає набряки, мінімізує прояви целюліту, підтягує шкіру, роблячи її еластичною та пружною. Також технологія допомагає відновлюватися м’язам та знімає біль.

«Люди в більшості роблять акцент на обличчі, але ближче до літа, багато пацієнтів потребують такої послуги, щоб у пляжний сезон мати підтягнуту шкіру без застою лімфи, через який формується «апельсинова кірка» та збільшується загроза появи судинних сіток. Ендосфера дозволяє мінімізувати ці процеси. Вплив апарату полягає у стимуляції клітин, які запускають обмінні процеси», – резюмував Дмитро Шавалюк.  

Омолодження та краса: у Луцьку працює сучасна клініка естетичної медицини DR. SHAVALIUK

***

Клініка естетичної медицина Dr. Shavaliuk знаходиться за адресою: м. Луцьк, пр. Волі, 44.

Запис на прийом за телефоном (099) 423 19 07.

Instagram клініки: https://www.instagram.com/dr_shavaliuk?igsh=MnN5anY2ZTk2Mmg3.  

Instagram лікаря Дмитра Шавалюка: https://www.instagram.com/dmytroshavaliuk?igsh=NzRwam02ejAxcHNw.

Читайте також:

Можливо зацікавить