«Опинилося під російською окупацією та розграбоване»: на Волинь переїде м’ясокомбінат з Вовчанська

«Опинилося під російською окупацією та розграбоване»: на Волинь переїде м’ясокомбінат з Вовчанська

На Волинь переїде м’ясопереробне підприємство з Харківщини.

Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

У четвер, 17 червня, голова ОВА зустрівся з власниками «Вовчанського м’ясокомбінату» Ігорем та Леонідом Фельдштейнами. Вони обрали Ківерцівську громаду для релокації свого підприємства.

«Опинилося під російською окупацією та розграбоване»: на Волинь переїде м’ясокомбінат з Вовчанська«Опинилося під російською окупацією та розграбоване»: на Волинь переїде м’ясокомбінат з Вовчанська

Як розповіли бізнесмени, виробництво розташовувалося у місті Вовчанськ Харківської області. З 24 лютого 2022 року підприємство опинилося під російською окупацією та розграбоване. А після звільнення міста російські ракетні атаки зруйнували м’ясокомбінат. Тож вони вирішили переїхати у безпечніший регіон, а саме на Волинь.

«За підсумками зустрічі домовилися про подальшу співпрацю та допомогу в реалізації задуманого проекту. Адже наше завдання, як влади, допомогти розвиватися бізнесу на Волині», - інформував Погуляйко.

«Опинилося під російською окупацією та розграбоване»: на Волинь переїде м’ясокомбінат з Вовчанська«Опинилося під російською окупацією та розграбоване»: на Волинь переїде м’ясокомбінат з Вовчанська«Опинилося під російською окупацією та розграбоване»: на Волинь переїде м’ясокомбінат з Вовчанська

Читайте також: 

Можливо зацікавить