Осиротіли діти, овдовіла молода дружина: на Волині попрощалися із Героєм Євгенієм Солоненком, який пів року боровся за життя

Осиротіли діти, овдовіла молода дружина: на Волині попрощалися із Героєм Євгенієм Солоненком, який пів року боровся за життя

У п'ятницю, 2 лютого, на Волині попрощалися з Євгенієм Солоненком, який 147 діб боровся за життя після важкого поранення, отриманого у бою з російськими окупантами.

Про це повідомляє Ківерцівська міська рада.

Народився Євгеній Солоненко 12 жовтня 1983 року в Ківерцях. Навчався у четвертій міській школі. З початком повномасштабної війни росії проти України молодший сержант Солоненко Є.Є. був мобілізований до Збройних сил України. За період служби він нагороджений нагрудним знаком «За зразкову службу», медаллю «Захиснику України», почесним нагрудним знаком «За взірцевість у військовій службі» ІІ ступеня, почесним нагрудним знаком «Сталевий хрест».

На рідну Ківерцівщину, «на щиті», Герой повернувся 2 лютого 2024 року. Траурний кортеж прослідував містом до батьківської хати.

Попрощалися з воїном рідні, друзі, знайомі, побратими. Вшанували пам’ять Героя очільники міста. Вдячні земляки, схиливши у скорботі голови та вклякнувши на колінах, щирою молитвою просили у Всевишнього про спокій душі воїна, який віддав життя за волю й незалежність України.

Траурна процесія прослідувала від рідного дому вулицями міста до собору Покрови Пресвятої Богородиці, де чин поховання здійснив протоієрей Іван Семенюк. Місцем Вічного спочинку для воїна-захисника – Солоненка Євгенія Євгенійовича - стала Алея Слави на міському кладовищі. Воїни почесної варти тричі відсалютували Герою, шануючи його ратний подвиг.

«Осиротіли діти, овдовіла молода дружина, безутішною у своїм горі зосталася посивіла мати. Але пам’ять про Героя житиме вічно у серці рідних, близьких, друзів, побратимів і вдячних земляків», - йдеться в дописі.

Осиротіли діти, овдовіла молода дружина: на Волині попрощалися із Героєм Євгенієм Солоненком, який пів року боровся за життяОсиротіли діти, овдовіла молода дружина: на Волині попрощалися із Героєм Євгенієм Солоненком, який пів року боровся за життяОсиротіли діти, овдовіла молода дружина: на Волині попрощалися із Героєм Євгенієм Солоненком, який пів року боровся за життяОсиротіли діти, овдовіла молода дружина: на Волині попрощалися із Героєм Євгенієм Солоненком, який пів року боровся за життяОсиротіли діти, овдовіла молода дружина: на Волині попрощалися із Героєм Євгенієм Солоненком, який пів року боровся за життяОсиротіли діти, овдовіла молода дружина: на Волині попрощалися із Героєм Євгенієм Солоненком, який пів року боровся за життяОсиротіли діти, овдовіла молода дружина: на Волині попрощалися із Героєм Євгенієм Солоненком, який пів року боровся за життяОсиротіли діти, овдовіла молода дружина: на Волині попрощалися із Героєм Євгенієм Солоненком, який пів року боровся за життяОсиротіли діти, овдовіла молода дружина: на Волині попрощалися із Героєм Євгенієм Солоненком, який пів року боровся за життяОсиротіли діти, овдовіла молода дружина: на Волині попрощалися із Героєм Євгенієм Солоненком, який пів року боровся за життяОсиротіли діти, овдовіла молода дружина: на Волині попрощалися із Героєм Євгенієм Солоненком, який пів року боровся за життяОсиротіли діти, овдовіла молода дружина: на Волині попрощалися із Героєм Євгенієм Солоненком, який пів року боровся за життяОсиротіли діти, овдовіла молода дружина: на Волині попрощалися із Героєм Євгенієм Солоненком, який пів року боровся за життяОсиротіли діти, овдовіла молода дружина: на Волині попрощалися із Героєм Євгенієм Солоненком, який пів року боровся за життяОсиротіли діти, овдовіла молода дружина: на Волині попрощалися із Героєм Євгенієм Солоненком, який пів року боровся за життяОсиротіли діти, овдовіла молода дружина: на Волині попрощалися із Героєм Євгенієм Солоненком, який пів року боровся за життяОсиротіли діти, овдовіла молода дружина: на Волині попрощалися із Героєм Євгенієм Солоненком, який пів року боровся за життяОсиротіли діти, овдовіла молода дружина: на Волині попрощалися із Героєм Євгенієм Солоненком, який пів року боровся за життяОсиротіли діти, овдовіла молода дружина: на Волині попрощалися із Героєм Євгенієм Солоненком, який пів року боровся за життяОсиротіли діти, овдовіла молода дружина: на Волині попрощалися із Героєм Євгенієм Солоненком, який пів року боровся за життя

 

Можливо зацікавить

на щиті, Луцьк, Волинь

Великдень зі сльозами та скорботою: на Волинь повертаються полеглі на війні Герої

поховання військового
фото

Дві донечки ніколи більше не побачать татка: напередодні Великодня на Волині попрощались з Героєм Олександром Муковським

на щиті
фото

Дві втрати в громаді за тиждень: на Волинь востаннє повернувся Герой Руслан Сулім

пологи

На Волині жінка народила доньку у «швидкій»

поховання військового

Трагічний Великдень: у переддень великого свята на Волині прощатимуться з Героєм Віталієм Лесиком

Yaktak Небо
відео

Про безмежність, мудрість і вічність: відомий співак з Волині Yaktak випустив нову колаборацію

24 лютого – мобілізувався до лав ЗСУ, як робив це і в 2014 році: спогади про Героя з Луцька Василя Матюка

24 лютого – мобілізувався до лав ЗСУ, як робив це і в 2014 році: спогади про Героя з Луцька Василя Матюка

Погода заморозки

Заморозки повертаються? Волинян попередили про похолодання

З якими хворобами можуть мобілізувати: детальний список

З якими хворобами можуть мобілізувати: детальний список