Отримав несумісне з життям поранення: на Волині прощатимуться із загиблим на війні багатодітним батьком Миколою Сосницьким

Отримав несумісне з життям поранення: на Волині прощатимуться із загиблим на війні багатодітним батьком Миколою Сосницьким

У суботу, 23 грудня, на Волинь «на щиті» повернеться полеглий захисник Микола Сосницький.

Про це повідомляє Олицька селищна рада.

Орієнтовно о 17:00 годині жителів сіл Дерно, Хром’яків, Дідичі та усіх небайдужих мешканців громади просять вийти, гідно зустріти траурний кортеж Героя.

Попрощатися з нашим Захисником-Героєм можна за адресою: село Дідичі, вулиця Ранкова, 12.

Чин поховання відбудеться в неділю, 24 грудня, орієнтовно о 10:00 годині в церкві Різдва Пресвятої Богородиці села Дідичі. Поховають воїна на місцевому кладовищі.

 Микола Сосницький - житель села Дідичі, 1975 р. н., багатодітний батько, хороший чоловік, добрий дідусь став на захист України, боронив рідну землю від російських окупантів, боровся за свободу та незалежність Батьківщини.

Загинув старший солдат 18 грудня 2023 року, в результаті мінометного обстрілу, внаслідок вогневого ураження отримав поранення, несумісне з життям під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України, в районі населеного пункту Роботине, Запорізької області.

Можливо зацікавить