Перетворила захоплення в бізнес: молода кондитерка з Волині підкорює серця домашньою випічкою

Домашня випічка, що пахне любов’ю: історія молодої кондитерки

Різноманіття солодощів уже нікого не дивує, проте домашня випічка завжди має особливий смак і цінність. Майстриня з Погулянки Любешівської громади Олена Нестерук створює тістечка та торти з натуральних інгредієнтів, і саме це робить її продукцію популярною серед поціновувачів домашніх ласощів.

Про це йдеться на сайті  «Нове життя» - новини Любешівщини».

Першу свою спробу потоваришувати з тістом дівчина зробила десь у років 12-13. Це був звичайний бісквіт, перемазаний згущеним молоком.

«Пригадую, тоді у мене не дуже все вийшло. Хоча в родині багато хто займається кондитерською справою, щоправда, аматорською. Я ж руки не опустила, продовжувала далі пекти та й загалом куховарити, так би мовити, набивати руку», – пригадує Олена.

Тож коли після закінчення школи почала обирати професію, довго не роздумувала. Вирішила вступити до Любешівського технічного фахового коледжу, аби здобути фах кухаря-кондитера. І саме під час навчання дівчина зрозуміла: не лише вона обрала професію, а й професія її. Бо ж справа ця неабияк пішла в руку.

«Моєю майстринею була Жанна Пігулко. Ця чудова людина стала для мене не лише наставницею, а й життєвою порадницею. Саме вона й запропонувала мені спробувати зайнятися кондитерством професійно. Пригадую, сталося це на виробничому, коли керівниця покуштувала мій чизкейк», – розповідає жителька Погулянки.

 

Перетворила захоплення в бізнес: молода кондитерка з Волині підкорює серця домашньою випічкоюПеретворила захоплення в бізнес: молода кондитерка з Волині підкорює серця домашньою випічкою
 Тож не дивно, що Олена Нестерук закінчила коледж із відзнакою. Успішно склала вступні іспити й нині є студенткою Луцького національного технічного університету, навчаючись заочно на харчового технолога.

Але подумки дівчина знову й знову поверталася до поради своєї наставниці про відкриття власної кондитерської справи. У серпні нинішнього року все-таки вирішила її започаткувати. Розмістила оголошення у соціальних мережах – і перші замовлення не забарилися. Нині, зі слів Олени, фактично щотижня хтось бажає смакувати домашньою випічкою, котру з любов’ю створює молода кондитерка.

«Печу тістечка, домашнє печиво, горішки із згущенкою, котрі просто тануть у роті. Також роблю на замовлення торти. Зізнаюся, не гонюся за вишуканим декором, який коштує не менше, ніж сам торт. Головне – аби випічка була смачною. А моя саме такою і є, вона пахне домівкою», – каже Олена Нестерук.

Це підтверджують і ті любителі й любительки солодощів, котрі вже спробували вироби цієї нашої землячки. Недаремно ж і її бренд називається «Але й смачно!».

Читайте також:

Можливо зацікавить