Початок шляху та розвиток кар'єри Zeus

Початок шляху та розвиток кар'єри Zeus

Сьогодні Zeus відомий у світі кіберспорту як перший про-гравець CS:GO, який зіграв, у гранд-фіналі мейджора у складі двох різних команд. А також як найстарший про-гравець, який переміг на мейджорі. Більше цікавої інформації про Зевса https://whoiszeus.com.ua/

Вхід Данила Тесленка в кіберспорт

Данило Тесленко почав свій шлях гравця-професіонала в Counter- 2002 року в складі команди Arsenal. Через деякий час він переходить у команду - pro100, за яку грає до 2007 року. Після виступає за DTS Gaming, KerchNET і Arbalet.UA (Natus Vicere). З 2009 по 2016 рік Данило є гравцем, а потім і капітаном Na'Vi.

Команда під керівництвом Тесленка одразу ж починає демонструвати чудові результати. У 2010 році він переміг на трьох значущих турнірах із CS 1.6 - IEM, WCG 2010 і ESWC. Після переходу в CS:GO, його команда і тримає високий рівень ігрової майстерності. Двічі в складі команди Zeus доходив до фіналу мейджора, DreamHack Cluj-Napoca 2015 і MLG Columbus 2016.

Того ж року він йде в інактив і залишає колектив, а потім переходить у Gambit Esports. і вдруге доходить до фіналу мейджора, PGL Major Kraków 2017, де перемагає.

Початок шляху та розвиток кар'єри Zeus

 

Якщо повертатися до витоків, то криза торкнулася й українського кіберспорту. Не було людини, яка б могла зібрати сильних гравців і підтримати їх.

Після деяких змін і покращень до складу NAVI увійшли ще три гравці, крім Тесленка, який був її капітаном. Ця позиція досить відповідальна, тому що в обов'язки капітана входить керівництво складом і роздача персональних настанов, а також придумування можливих варіантів розіграшу раунду. Капітан займається зміною стратегії в тому разі, якщо колектив втрачає контроль над ситуацією в грі.

NAVI стала зоряним зібранням всього лише за один рік. У 2010 команда перемогла практично у всіх локальних турнірах і на трьох найбільших змаганнях року.

Внесок Данила Тесленка в Counter-Strike і CS: Global Offensive

Українська команда завдячує своїм успіхом виключно Тесленку. У всіх іграх Zeus ніколи не був типовим фрагером, і не демонстрував видатну статистику, він був лідером і мозком команди. Основна частка перемог була досягнута завдяки його грубості, агресивності та брутальності. Тесленко таким чином допомагав іншим гравцям розкриватися.

Після розриву всіх стосунків із NAVI Zeus за деякий час повертається у статусі капітана. Важливо зазначити, що без Тесленка у NAVI не вийшло взяти хоча б один трофей. Коли ж повернувся Данило, вони вперше за багато років завоювали ESL One: Cologne 2018 і взяли BLAST Pro Series: Copenhagen, а також побували в гранд-фіналі мейджора.

Легендою кіберспорту Zeus став завдяки своїм видатним ігровим здібностям і безлічі досягнень у світі. Він понад десять років активний учасник і лідер у світовій індустрії кіберспорту.

З початку своєї кар'єри він виконав величезну роботу, щоб стати одним із найзнаменитіших гравців у світі. Він став переможцем безлічі турнірів і чемпіонатів.

Початок шляху та розвиток кар'єри Zeus

Тесленко відомий своїми лідерськими якостями та мудрістю тактика, який здатний ухвалювати швидкі та правильні рішення в непростих ситуаціях щодо ігрового процесу. Його відрізняє від конкурентів специфіка ігрової стратегії та здатність «заманювати» в команду талановитих гравців.

Маса досягнень і заслуг не зіпсували Тесленка і він залишається скромним і шанованим гравцем у сфері кіберспорту. Він продовжував грати на високому рівні та робив вагомий внесок у розвиток індустрії. Його ім'я давно вже стало легендою у світі кіберспорту і буде знаковим для майбутніх поколінь гравців.

Zeus - людина, яка два десятки років життя віддала розвитку й активній участі в кіберспортивній діяльності. Половину з них він провів у складі команди з КС: ГО і КС 1.6 Natus Vincere.

Початок шляху та розвиток кар'єри Zeus

Він один із тих людей, які стояли біля витоків початку розвитку турнірної діяльності в галузі комп'ютерних ігор, коли про ставки на кіберспорт ніхто нічого й не знав. До розвитку і поширення кіберспорту в нинішньому розумінні

Для більшості людей це було синонімом дитячості. Зараз, завдяки таким зіркам як Тесленко, вже ні в кого не викликає нерозуміння саме поняття «кіберспорт». Сьогодні це перспективна і досить прибуткова індустрія.

Можливо зацікавить