Поповнив лави Небесного Легіону: на Волині попрощалися з Героєм Вікторем Штанем

поховання військового

У вівторок, 19 березня, на Волині в останню путь провели полеглого Героя Віктора Штаня.

Відповідні фото та відео оприлюнила Надія Біловус у фейсбуці.

У 2016 році юнак із села Осереби був призваний на строкову службу. Пізніше підписав контракт, обравши гідну справжнього чоловіка професію військового. Ніс службу у прикордонних військах.

Два роки разом із побратимами наш захисник вів важку боротьбу з окупантами. Останній бій Віктор прийняв 7 березня 2024 року.

Поповнив лави Небесного Легіону: на Волині попрощалися з Героєм Вікторем ШтанемПоповнив лави Небесного Легіону: на Волині попрощалися з Героєм Вікторем ШтанемПоповнив лави Небесного Легіону: на Волині попрощалися з Героєм Вікторем ШтанемПоповнив лави Небесного Легіону: на Волині попрощалися з Героєм Вікторем ШтанемПоповнив лави Небесного Легіону: на Волині попрощалися з Героєм Вікторем ШтанемПоповнив лави Небесного Легіону: на Волині попрощалися з Героєм Вікторем ШтанемПоповнив лави Небесного Легіону: на Волині попрощалися з Героєм Вікторем ШтанемПоповнив лави Небесного Легіону: на Волині попрощалися з Героєм Вікторем ШтанемПоповнив лави Небесного Легіону: на Волині попрощалися з Героєм Вікторем ШтанемПоповнив лави Небесного Легіону: на Волині попрощалися з Героєм Вікторем ШтанемПоповнив лави Небесного Легіону: на Волині попрощалися з Героєм Вікторем ШтанемПоповнив лави Небесного Легіону: на Волині попрощалися з Героєм Вікторем ШтанемПоповнив лави Небесного Легіону: на Волині попрощалися з Героєм Вікторем ШтанемПоповнив лави Небесного Легіону: на Волині попрощалися з Героєм Вікторем ШтанемПоповнив лави Небесного Легіону: на Волині попрощалися з Героєм Вікторем ШтанемПоповнив лави Небесного Легіону: на Волині попрощалися з Героєм Вікторем ШтанемПоповнив лави Небесного Легіону: на Волині попрощалися з Героєм Вікторем Штанем

Можливо зацікавить