«Повний фокус на перемогу. Ага», - коментатор з Волині прокоментував виступ українських веслувальниць у фіналі Олімпіади

«Повний фокус на перемогу. Ага», - коментатор з Волині прокоментував виступ українських веслувальниць у фіналі Олімпіади

Спортивний коментатор з Волині Віталій «V1lat» Волочай відреагував на виступ жіночої збірної України з академічного веслування у фіналі Олімпійських ігор-2024.

Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

У середу, 31 липня, відбувся фінал запливу парних четвірок з академічного веслування на Олімпіаді-2024. Збірна України у складі Євгенії Довгодько, Катерини Дудченко, Дарини Верхогляд та Анастасії Коженкової фінішувала пʼятою. Після половини дистанції дівчата йшли третіми. Проте на фініші вони втратили темп і програли боротьбу за бронзу.

«Після свого кваліфікаційного старту 27 липня, тобто 4 дні тому, дівчата з парної четвірки в академічному веслуванні сказали журналістці «Суспільного», яка просто проїхала 2,5 години в одну сторону до них, щоб з ними поговорити, що вони не будуть говорити з пресою до фіналу, щоб не втрачати концентрацію.

До фіналу ж всього 4 дні, треба кожну секунду витратити правильно, сконцентруватися заради результатів.

Повний фокус на перемогу. Ага», – написав Волочай.

Читайте також:

Можливо зацікавить