«Просто розриває смакові рецептори»: рецепт баскського чізкейка від луцької кондитерки
Фудблогерка з Луцька Юлія Віліч поділилась рецептом баскського чізкейка з фундуком та шоколадом.
Як приготувати страву дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».
«Просто розриває смакові рецептори», - написала Юлія.
Рецепт (висока форма або кільце діаметром 18 см)
- 700 г вершкового сиру кімнатної температури;
- 450 мл жирних вершків від 30%;
- 200 г цукрової пудри;
- 4 яйця;
- 120 г фундучної або іншої горіхової пасти;
- 23 г кукурудзяного крохмалю;
- 40 г чорного шоколаду.
Усі інгредієнти обʼєднати і вимішати до однорідної консистенції. Відважити 400 г готової маси і додати розтоплений шоколад. Кільце обгорнути пергаментом, низ затягнути фольгою.
Викласти пів сирної маси. Шоколадну масу помістити у кондитерський мішок. Викласти хаотично до основної сирної маси, як на відео. Зверху викласти другу частину фундучної маси і знову викласти шоколадну.
Випікати чізкейк при 220 градусах 35-37 хв. Готовий чіз повинен добре труситися. Дати охолонути при кімнатній температурі, відправити в холодильник мінімум на 5 годин, краще на ніч. Акуратно зняти форму та пергамент. Перед смакуванням, раджу потримати чізкейк при кімнатній температурі 20 хв.
Читайте також:
- Буде радувати пишними квітами та яскравим зеленим листям: зимове підживлення для герані
- Сирники, які вийдуть у всіх: рецепт від луцької фудблогерки