«Просто розриває смакові рецептори»: рецепт баскського чізкейка від луцької кондитерки

Баскський чізкейк

Фудблогерка з Луцька Юлія Віліч поділилась рецептом баскського чізкейка з фундуком та шоколадом.

Як приготувати страву дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».

«Просто розриває смакові рецептори», - написала Юлія.

Рецепт (висока форма або кільце діаметром 18 см)

  • 700 г вершкового сиру кімнатної температури;
  • 450 мл жирних вершків від 30%;
  • 200 г цукрової пудри;
  • 4 яйця;
  • 120 г фундучної або іншої горіхової пасти;
  • 23 г кукурудзяного крохмалю;
  • 40 г чорного шоколаду.

Усі інгредієнти обʼєднати і вимішати до однорідної консистенції. Відважити 400 г готової маси і додати розтоплений шоколад. Кільце обгорнути пергаментом, низ затягнути фольгою.

Викласти пів сирної маси. Шоколадну масу помістити у кондитерський мішок. Викласти хаотично до основної сирної маси, як на відео. Зверху викласти другу частину фундучної маси і знову викласти шоколадну.

Випікати чізкейк при 220 градусах 35-37 хв. Готовий чіз повинен добре труситися. Дати охолонути при кімнатній температурі, відправити в холодильник мінімум на 5 годин, краще на ніч. Акуратно зняти форму та пергамент. Перед смакуванням, раджу потримати чізкейк при кімнатній температурі 20 хв.

Читайте також:

Можливо зацікавить