Сирники, які вийдуть у всіх: рецепт від луцької фудблогерки
                            Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук розповіла, як приготувати сирники.
Рецептом страви дівчина поділилась в соціальній мережі «Instagram».
Юлія зазначила, що сирники вийдуть у всіх.
Вихід 6-7 шт:
- сир кисломолочний (жирний) - 350 г;
 - яйце - 1/2 (пів);
 - ванільний цукор - 10 г(за бажанням);
 - борошно - 1 ст.л;
 - манка - 1 ст.л;
 - сіль - дрібка;
 - олія для смаження.
 - + по 1 ст.л манки і борошна для обвалювання сирників.
 
До сиру додаємо пів яйця, манку, борошно, ванільний цукор, сіль. Вимішуємо руками і відставляємо на 15 хв (щоб набухла манка). Формуємо сирники як показала у відео і смажимо на сковорідці з обох боків до золотистості. Подаємо з сметаною, медом, ягодами.
Читайте також:
- Сохне листя на фіалках: як врятувати рослину
 - «Сирник, як у дитинстві»: рецепт від луцької фудблогерки