«Сирник, як у дитинстві»: рецепт від луцької фудблогерки

«Сирник, як у дитинстві»: рецепт від луцької фудблогерки

Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук розповіла, як приготувати сирник.

Рецептом страви дівчина поділилась в соціальній мережі «Instagram».

«Сирник, як у дитинстві», - написала Юлія.

Форма - 20-21 см;

Тісто:

  • борошно - 225 г;
  • какао - 25 г;
  • цукор 130-150г;
  • масло - 160 г;
  • розпушувач - 1 ч.л;
  • сіль - 1/2 ч.л;
  • ванільний цукор - 1/2 ч.л;

Начинка:

  • сир кисломолочний - 500 г;
  • яйця - 3 шт;
  • цукор - 100 г;
  • ванільний цукор - 1/2 ч.л;
  • родзинки - 70-100 г;
  • крохмаль - 20 г.

Готуємо спочатку сирну масу: всі інгредієнти (крім родзинок і крохмалю помістити в ємність, перебити погружним блендером до однорідності. Перед тим як викласти в форму додаємо родзинки (які були попередньо замочені в кип’ятку) перемішані з крохмалем.

Всі сухі компоненти змішати в посудині, натерти на тертці масло (з морозилки) і руками перетерти до стану крихти.

Роз‘ємну форму (дно застелене пергаментом) змастити маслом. Викласти більше половини крихти злегка утрамбувавши, викласти сирну масу і зверху решту крихти. Випікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів 35 - 45 хв. Дати схолонути, в ідеалі дати трохи постояти.

Читайте також:

Можливо зацікавить