«Сирник, як у дитинстві»: рецепт від луцької фудблогерки
Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук розповіла, як приготувати сирник.
Рецептом страви дівчина поділилась в соціальній мережі «Instagram».
«Сирник, як у дитинстві», - написала Юлія.
Форма - 20-21 см;
Тісто:
- борошно - 225 г;
- какао - 25 г;
- цукор 130-150г;
- масло - 160 г;
- розпушувач - 1 ч.л;
- сіль - 1/2 ч.л;
- ванільний цукор - 1/2 ч.л;
Начинка:
- сир кисломолочний - 500 г;
- яйця - 3 шт;
- цукор - 100 г;
- ванільний цукор - 1/2 ч.л;
- родзинки - 70-100 г;
- крохмаль - 20 г.
Готуємо спочатку сирну масу: всі інгредієнти (крім родзинок і крохмалю помістити в ємність, перебити погружним блендером до однорідності. Перед тим як викласти в форму додаємо родзинки (які були попередньо замочені в кип’ятку) перемішані з крохмалем.
Всі сухі компоненти змішати в посудині, натерти на тертці масло (з морозилки) і руками перетерти до стану крихти.
Роз‘ємну форму (дно застелене пергаментом) змастити маслом. Викласти більше половини крихти злегка утрамбувавши, викласти сирну масу і зверху решту крихти. Випікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів 35 - 45 хв. Дати схолонути, в ідеалі дати трохи постояти.
Читайте також:
- Узимку ростимуть на очах: чим підживити вазони
- «Вибух смаку і дитячих спогадів»: рецепт торта від луцької фудблогерки