«Пункти незламності» на Волині можна буде знайти в Дії

«Пункти незламності» на Волині можна буде знайти в Дії

КМУ вніс зміни до Порядку організації та функціонування «Пунктів незламності». Відтепер їх можна буде знайти та оцінити у застосунку «Дія», а також залишити свій відгук.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль за підсумками засідання уряду 13 жовтня.

«На доручення Президента сьогодні приймаємо постанову про відображення цих локацій в застосунку та на порталі Дія», - сказав Шмигаль.

За його словами, у «Дії» українці будуть бачити, де розташований найближчий до них пункт, зможуть оцінити наявні там умови та залишити відгук.

«Таким чином місцева влада оперативно реагуватиме на скарги й усуватиме всі недоліки», - пояснив прем'єр.

«Готуємося до всіх викликів та до всіх можливих сценаріїв», - наголосив він.

На сьогодні, за словами Шмигаля, вже розгорнута мережа з 13 тисяч Пунктів незламності, де люди матимуть світло, тепло, інтернет та зв’язок на критичні та екстрені випадки.

Крім того, готовність енергетики та комунальної інфраструктури наближається до 100%. Деякі громади вже почали включати тепло. В інших населених пунктах воно з’явиться найближчим часом відповідно до погодних умов.

Нагадуємо, минулої осені, після початку повітряних атак Росії на українську енергетику, за ініціативи президента України була розгорнута мережа Пунктів незламності — місць, де завжди є світло, тепло та зв’язок.

Читайте також:

Можливо зацікавить