Родзинка України: тревел-блогери досліджували красу Волині

Родзинка України: тревел-блогери досліджували красу Волині

Нещодавно на узбережжі річки Прип'ять на Волині побувала команда Tour de Ukraine на чолі із Валерією Мікульською, які декілька років поспіль відкривають природні та історичні родзинки України на своєму каналі.

Про це повідомляє Національний парк «Прип'ять-Стохід».

Протягом тижня вони активно вивчали красу Волинського краю. Для зйомок природніх багатств, туристичних принад, фауни та флори вони завітали до нацпарку «Прип'ять-Стохід».

Річка Прип'ять ділилась своєю прохолодою, загадковістю та численими лабіринтами, ріка зачаровувала своєю рослинністю. Вдалось зазнімкувати латаття біле, глечики жовті, рясно квітують незабудки, м'ята річкова, стрілолист.

Птахи також порадували своєю присутністю та різноманіттям. Спостерігали за крижнями, мартинами звичайними, крячками річковими, лебедями, чаплями білими та сірими. Чули спів очеретянок.

В очеретяних джунглях відслідковували боброві хатки та бачили сліди діяльності тварин-будівельників. Наші гості довго милувались красою водно-болотних угідь із гори урочища «Муравина», навіть вдалось побачити кладку черепахи болотної та залишки їх яєць.

Представники Нацпарку розповіли, що за приємним спілкуванням, та спостереженнями за екосистемами та їх мешканцями час скоро пролетів, але цей маршрут, довжиною 18 км, ми пройшли водним плесом за 6 год. Значить було чим зацікавитись та познімати.

Родзинка України: тревел-блогери досліджували красу ВолиніРодзинка України: тревел-блогери досліджували красу ВолиніРодзинка України: тревел-блогери досліджували красу ВолиніРодзинка України: тревел-блогери досліджували красу ВолиніРодзинка України: тревел-блогери досліджували красу ВолиніРодзинка України: тревел-блогери досліджували красу ВолиніРодзинка України: тревел-блогери досліджували красу ВолиніРодзинка України: тревел-блогери досліджували красу ВолиніРодзинка України: тревел-блогери досліджували красу ВолиніРодзинка України: тревел-блогери досліджували красу Волині

Читайте також:

Можливо зацікавить

поховання військового
фото

Дві донечки ніколи більше не побачать татка: напередодні Великодня на Волині попрощались з Героєм Олександром Муковським

на щиті
фото

Дві втрати в громаді за тиждень: на Волинь востаннє повернувся Герой Руслан Сулім

пологи

На Волині жінка народила доньку у «швидкій»

поховання військового

Трагічний Великдень: у переддень великого свята на Волині прощатимуться з Героєм Віталієм Лесиком

Yaktak Небо
відео

Про безмежність, мудрість і вічність: відомий співак з Волині Yaktak випустив нову колаборацію

Погода заморозки

Заморозки повертаються? Волинян попередили про похолодання

поранення війна

Замість свята - жалоба: на Волині у переддень Великодня прощатимуться із Героєм Іваном Толочком

Евакуація
фото

Сподіваються перепочити від ракетних атак: на Волинь прибув евакуаційний потяг з Донеччини

вантажівка
відео

На Волині посеред дороги загорілася вантажівка