Штурми тривають цілодобово: РФ намагається прорватися в Торецьк

бої за Торецьк

Росіяни не полишають спроб просунутися вперед на Торецькому напрямку. Ситуація там дуже складна, вже понад тиждень ворог проводить інтенсивні штурмові дії.

Про це розповів військовослужбовець 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади ЗСУ на імʼя Станіслав в ефірі телеканалу «Еспресо»

«Росіяни рухаються великими піхотними групами без застосування техніки. Оскільки розуміють, що техніка буде відразу знищена артилерією Сил оборони. Вони продовжують намагатись прорватись в місто Торецьк. Зараз виключно стійкість особового складу та професійність командирів дозволяє стримувати противника на Торецькому напрямку. Варто також додати, що противник має чисельну перевагу в особовому складі, засобах артилерії та перевага в авіації», – сказав він.

Він наголосив, що штурми тривають постійно і цілодобово. Ворог накопичив на Торецькому напрямку чималі резерви. Крім того, росіяни кидають в бій мобілізованих мешканців тимчасово окупованих територій. 

 «Росіяни штурмують постійно й цілодобово. Всі бойові дії на Торецькому напрямку нагадують один постійний штурм. Користуються окупанти своєю перевагою в особовому складі для того, щоб спробувати просуватись з усіх напрямків. Втім втрати в окупантів дуже великі, що вказує на те, що резерви на Торецькому напрямку противник накопичив чималі. Окупанти зосередили на Торецькому напрямку ВПК, які вони створювали раніше, та, за даними розвідки, велику кількість примусово мобілізованих громадян України з тимчасово окупованих територіях. Зокрема, з Донецька. Окупанти використовують примусово мобілізованих як гарматне мʼясо», – резюмував військовий на імʼя Станіслав. 

Читайте також: