Мариновані кабачки за 30 хвилин: простий рецепт літньої закуски

Сезон кабачків у розпалі, тож саме час приготувати просту й смачну закуску, яка чудово поєднується з м’ясними та рибними стравами.
Рецепт маринованих кабачків опублікували на сайті ТСН.
Інгредієнти
- кабачки - 500 г
- часник - 2 зубчики
- мед - 1 ч. л.
- оцет 9% - 1 ст. л.
- олія - 1,5 ст. л.
- сіль - 0,5 ч. л.
- кріп свіжий
Кабачки помийте, очистьте від шкірки та натріть на тертці для моркви по-корейськи. Кріп промийте під проточною водою та дрібно наріжте. Часник очистьте і видавіть через прес.
У миску викладіть кабачки, кріп, часник, мед, оцет, олію, посоліть, перемішайте і залиште на 30 хвилин за кімнатної температури. Готовий салат викладіть у салатник і посипте зеленню.
Столовий оцет можна замінити на яблучний.
Читайте також:
- Ідеальні млинці: скільки яєць класти, яке молоко брати і яку сковороду обрати
- Харчова сода для помідорів: простий домашній розчин, який прискорить ріст і захистить від хвороб
- Аптечний засіб для великого врожаю: чим підживити огірки в серпні