Мариновані кабачки за 30 хвилин: простий рецепт літньої закуски

Мариновані кабачки за 30 хвилин: простий рецепт літньої закуски

Сезон кабачків у розпалі, тож саме час приготувати просту й смачну закуску, яка чудово поєднується з м’ясними та рибними стравами.

Рецепт маринованих кабачків опублікували на сайті ТСН.

Інгредієнти

  • кабачки - 500 г
  • часник - 2 зубчики
  • мед - 1 ч. л.
  • оцет 9% - 1 ст. л.
  • олія - 1,5 ст. л.
  • сіль - 0,5 ч. л.
  • кріп свіжий

Кабачки помийте, очистьте від шкірки та натріть на тертці для моркви по-корейськи. Кріп промийте під проточною водою та дрібно наріжте. Часник очистьте і видавіть через прес.

У миску викладіть кабачки, кріп, часник, мед, оцет, олію, посоліть, перемішайте і залиште на 30 хвилин за кімнатної температури. Готовий салат викладіть у салатник і посипте зеленню.

Столовий оцет можна замінити на яблучний.

Читайте також:

Можливо зацікавить