Сім’я Луциків об’єднує людей через комедійні відео та «Майстерню спогадів»

Сім’я Луциків об’єднує людей через комедійні відео та «Майстерню спогадів»

Комедійні відеоролики авторства сімʼї Луцик зі Львова набирають мільйони переглядів у мережі. Мама - Марʼяна, тато - Володимир, донечка і двоє синочків стали улюбленцями широкого загалу завдяки щирим емоціям, доброму гумору та оригінальному стилю.

Проте, блогерство - це лише частинка їхнього багатогранного життя. Саме Луцики першими в Україні почали друкувати відеокартини, а їхнє дітище «Майстерня спогадів» зберігає найкращі моменти життя сотень людей.

Журналісти ВСН поспілкувалися з творчою сім’єю про блогерство, «Майстерню спогадів» та волонтерство, у яке вкладають значний ресурс.

- Чому вирішили займатися друком фотографій і картин? Як саме виникла ідея створити «Майстерню спогадів»?

- Хотілось би сказати, що ідея виникла через моє бажання зберегти важливі моменти життя. І це дійсно так, але насправді все почалось банально з того, що я була в декреті з дітьми і хотілось ще чимось займатись. Ми багато всього пробували, але до фотографії найбільше лежала душа.

Оскільки чоловік був весільним фотографом, тож якось вийшло саме собою. Спершу ми просто друкували фотографії, а тоді перейшли ще й до картин. Ну і можу похвалитись тим, що вже більше трьох років ми друкуємо відеокартини і почали в Україні друкувати їх першими, - Мар’яна Луцик.

Сім’я Луциків об’єднує людей через комедійні відео та «Майстерню спогадів»Сім’я Луциків об’єднує людей через комедійні відео та «Майстерню спогадів»Сім’я Луциків об’єднує людей через комедійні відео та «Майстерню спогадів»Сім’я Луциків об’єднує людей через комедійні відео та «Майстерню спогадів»

- Що мотивує продовжувати працювати у цій сфері?

- Мене мотивують наші клієнти і їхні емоції. Коли люди отримують свої фотографії чи картини і щиро радіють, це надихає. Ми не просто друкуємо фото, ми створюємо пам’ять на роки вперед.

У нас всіх є фото на телефонах і комп’ютерах, але, на жаль, це не назавжди. Варто роздрукувати фотографії, щоб відчути наскільки цінними вони стають для сімейного архіву. Ми допомагаємо людям відновити, зберегти та передати свої спогади. Це не просто бізнес, це про збереження найкращих моментів життя. Ще хочу відмітити, що у нас якісний лабораторний друк. Простими словами — такий, як колись. Гарантія якості на друк світлин до 100 років. Звертайтесь, ми будемо раді зберегти ваші спогади або зробити круті подарунки для друзів і рідних, - Мар’яна Луцик.

- Також ви ведете доволі популярний блог. Розкажіть, чому вирішили зайнятися блогерством?

- Блог для мене – це спосіб поділитися досвідом, особистими думками про бізнес і сімейний стиль життя, саморозвиток. Мені важливо, щоб люди бачили не тільки успіхи, але й складнощі на шляху до нього. Ми нічого не видумуємо, а показуємо своє життя таким, яким воно є.

Зараз ніхто вже не хоче бачити ідеальні неправдиві картинки. Крім того, через блог я поширюю українські цінності, які для мене є надзвичайно важливими. Українська мова, культура, релігія, цінності і традиції — це на часі було, є і буде! - Мар’яна Луцик.

- Володимире, ви відомі у соцмережах своїми жартівливими відео. Розкажіть, чому вирішили спробувати себе у такій сфері?

- Я 12 років був весільним фотографом. Коли почалась війна, то кількість замовлень, звісно ж, зменшились і мені прийшла ідея знімати жартівливі відео про фотографів. Вони дуже гарно почали заходити, але ідеї щодо фотозйомки у мене закінчились. Тому потім я почав знімати просто різні життєві відео, які дуже гарно відгукуються людям.

Гумор – це те, що завжди об’єднує людей. Мої відео несподівано стали вірусними, мені подобається дарувати людям посмішки. До того ж, це ще один спосіб показати реальне життя, але з позитивного боку. Я вважаю, що гумор допомагає переживати навіть складні моменти, і якщо мої відео можуть підняти настрій українців в цей складний до країни час, то це вже успіх, - Володимир Луцик.

- Ваші відео набирають мільйони переглядів. Що це означає для вас?

- Це, звісно, дуже приємно. Мене найбільше тішить той факт, що людям подобається те, що я роблю. Я завжди намагаюся робити відео життєвими, правдивим, легкими та жартівливими, щоб максимально багато людей могли впізнавати себе в них. Напевно тому відео набирають таку велику кількість переглядів. До того ж, це якісний, український контент, якого зараз бракує. У відео я не використовую лайку, суржик тощо, - Володимир Луцик.

- Ми знаємо, що немалий ресурс ви вкладаєте у волонтерську діяльність. Розкажіть про це.

- Так, волонтерство для нас є дуже важливим. Під час війни ми активно підтримуємо ініціативи, спрямовані на допомогу військовим та їхнім сім’ям. Різні ярмарки, концерти, лотереї, виставки… Ми були як учасниками, так і спонсорами таких заходів. Я вважаю, що кожен повинен робити свій внесок для Перемоги України. У нашій «Майстерні Спогадів» ми часто проводимо різноманітні лотереї, а також 10 % від прибутку з продажу картин і фото передаємо на ЗСУ, - Мар’яна Луцик.

- А я намагаюся використовувати свій блог і популярність для збору коштів на різні благодійні ініціативи. Разом з іншими українськими блогерами ми знімаємо відео ролики, метою яких є збір коштів для українських військових. Створив телеграм канал, де поширюю абсолютно всі петиції, які мені надсилають люди. Тому що в сторіз неможливо відмітити всіх, а вибирати кому відмовити чи погодити, якось не по-людськи, - Володимир Луцик.

Замовити фотодрук, друк на полотні, «живі» відеокартини у «Майстерні спогадів» можна з доставкою по всій Україні!

Телеграм «Майстерні спогадів»: +380976035205;

Соціальні мережі: Інстаграм та ТікТок.

https://maysternia-spohadiv.minisite.ai

Читайте також:

Можливо зацікавить