Євген Клопотенко приготував смідинську капусту — рецепт старовинної страви

Євген Клопотенко приготував смідинську капусту — рецепт старовинної страви

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко вирішив зазирнути в українську історію та приготувати давню і неймовірно смачну страву — смідинську капусту.

Про це повідомляє Добра Господарочка.

Для рецепту візьміть:

  • 1 головку капусти
  • часник або улюблений соус для подачі ⠀

Зніміть верхнє листя з капусти (якщо воно жорстке). Викладіть її цілком на деко, застелене пергаментом, та запікайте при температурі 160°C протягом 5–6 годин. Коли капуста потемніє та стане м’якою й ароматною, вона готова.

Читайтет також:

Можливо зацікавить