Євген Клопотенко приготував смідинську капусту — рецепт старовинної страви

Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко вирішив зазирнути в українську історію та приготувати давню і неймовірно смачну страву — смідинську капусту.
Про це повідомляє Добра Господарочка.
Для рецепту візьміть:
- 1 головку капусти
- часник або улюблений соус для подачі ⠀
Зніміть верхнє листя з капусти (якщо воно жорстке). Викладіть її цілком на деко, застелене пергаментом, та запікайте при температурі 160°C протягом 5–6 годин. Коли капуста потемніє та стане м’якою й ароматною, вона готова.
Читайтет також:
- Що посадити поруч з огірками: 4 ідеальні сусіди для рекордного врожаю
- «Луцький салат» — страва, яка смачніша за «Олів'є»: покроковий рецепт
- Простий домашній засіб «оживить» огірки та помідори — дієвий рецепт підживлення