«Трохи брудний, але прикольний»: волинський блогер-пекар випробував швидкий метод приготування «Наполеону»
Нещодавно волинський блогер-пекар Дмитро Жуковець спробував швидкий метод приготування листкового тіста. Саме воно є основою відомого торту «Наполеон».
Відповідне відео з'явилось на його інстаграм-сторінці.
Дмитро розповів, що побачив цей метод на просторах інтернету і дуже захотілось спробувати.
Пропорція для тіста:
- 500г борошно
- 290г вода(холодна)
- 10г сіль
- 10г цукор
- 250г масло
«Сам метод трохи брудний,але дуже швидкий і по своєму прикольний», - зазначив блогер
Читайте також:
- Смак Різдва: волинський блогер-пекар поділився рецептом штолена
- Як святкувати без шкоди для здоров'я: поради луцької лікарки-дієтологині
- «Як можна їхати з піснею «La La La», коли в країні війнa»: фіналістка Нацвідбору на «Євробачення» розкритикувала конкурсний трек волинянина Yaktak