«Трохи брудний, але прикольний»: волинський блогер-пекар випробував швидкий метод приготування «Наполеону»

«Трохи брудний, але прикольний»: волинський блогер-пекар випробував швидкий метод приготування «Наполеону»

Нещодавно волинський блогер-пекар Дмитро Жуковець спробував швидкий метод приготування листкового тіста. Саме воно є основою відомого торту «Наполеон».

Відповідне відео з'явилось на його інстаграм-сторінці.

Дмитро розповів, що побачив цей метод на просторах інтернету і дуже захотілось спробувати.

Пропорція для тіста:

  • 500г борошно
  • 290г вода(холодна)
  • 10г сіль
  • 10г цукор
  • 250г масло

«Сам метод трохи брудний,але дуже швидкий і по своєму прикольний», - зазначив блогер

Читайте також:

Можливо зацікавить

Зоя Навроцька, день народження

18 травня: хто з волинян святкує День ангела

Турнір з тенісу
фото

«Зібралися достойні суперники»: у Луцьку відбувся фінал Відкритого чемпіонату з тенісу

війна весілля

Кохання під час війни: на Волині одружився захисник

втрати

Друга трагічна звістка в громаді за два дні: обірвалось життя Героя з Волині Валерія Єфімчука

на щиті війна втрати
відео

Родина втратила двох братів на фронті: на Волинь востаннє повернувся молодий Герой Микола Заліпа

світло

Дефіцит електроенергії на Волині: коли скасують графіки відключення світла

втрати

Перед останнім бойовим завданням сказав сину, що не повернеться: захиснику з Волині просять присвоїти держану нагороду

Герой України

Перед початком вторгнення повернувся до війська: Герой України з Волині отримав смертельні поранення під час обстрілу

ухилянт покарання

Підробив документи й дав хабар: як покарали ухилянта на Волині