«Трохи брудний, але прикольний»: волинський блогер-пекар випробував швидкий метод приготування «Наполеону»

«Трохи брудний, але прикольний»: волинський блогер-пекар випробував швидкий метод приготування «Наполеону»

Нещодавно волинський блогер-пекар Дмитро Жуковець спробував швидкий метод приготування листкового тіста. Саме воно є основою відомого торту «Наполеон».

Відповідне відео з'явилось на його інстаграм-сторінці.

Дмитро розповів, що побачив цей метод на просторах інтернету і дуже захотілось спробувати.

Пропорція для тіста:

  • 500г борошно
  • 290г вода(холодна)
  • 10г сіль
  • 10г цукор
  • 250г масло

«Сам метод трохи брудний,але дуже швидкий і по своєму прикольний», - зазначив блогер

Читайте також:

Можливо зацікавить