У Києві на блокпосту машина збила двох військових, один загинув: відео смертельної ДТП

У Києві на блокпосту машина збила двох військових, один загинув: відео смертельної ДТП

У мережі з'явилося відео смертельної аварії в Києві, де постраждало двоє військових, один з яких загинув, а інший -  госпіталізований у важкому стані. 

Відео смертельної ДТП оприлюднили на сторінці поліції Києва. 

Зазначається, що аварія сталася 25 липня близько  00:05 у Святошинському районі столиці.

За даними слідства, 23-річний водій автомобіля, рухаючись по проспекту Берестейському в період дії комендантської години, здійснив наїзд на військовослужбовців НГУ, які несли службу на блокпосту. Його затримали.

 

Попередньо правоохоронці встановили, що 23-річний керманич на великій швидкості скоїв наїзд на двох військовослужбовців Національної Гвардії України, які несли службу на блокпосту. Далі автомобіль протаранив ще дві припарковані автівки, в одній з яких знаходився військовий територіального центру комплектування.

Внаслідок зіткнення 49-річний солдат від отриманих травм загинув на місці, а його 26-річного товариша по службі з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували до медичного закладу. Ще одному постраждалому військовому надали допомогу на місці.

У Києві на блокпосту машина збила двох військових, один загинув: відео смертельної ДТПУ Києві на блокпосту машина збила двох військових, один загинув: відео смертельної ДТПУ Києві на блокпосту машина збила двох військових, один загинув: відео смертельної ДТП

Правоохоронці провели огляд водія на стан сп’яніння за допомогою приладу «Драгер», який не виявив алкоголю в його організмі, а подальші експертизи встановлять, чи перебував він під дією наркотиків. Керманича поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі столичної поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

У Києві на блокпосту машина збила двох військових, один загинув: відео смертельної ДТПУ Києві на блокпосту машина збила двох військових, один загинув: відео смертельної ДТПУ Києві на блокпосту машина збила двох військових, один загинув: відео смертельної ДТПУ Києві на блокпосту машина збила двох військових, один загинув: відео смертельної ДТП

Читайте також:

 

Можливо зацікавить