У Луцьку фудблогер та комік відвідали генделики: які рекомендують. Відео
У Луцьку фудблогер Сашко Ясенчук та комік Роман Копитко відвідали легендарні генделики міста.
Відео опублікували на ютуб-сторінці «Це про їжу».
Перший заклад, який вони відвідали, став «Акрополь». В закладі вони замовили біляші, мойву та горілку. За це вони заплатили 119 гривень. Проте у закладі їм знімати не дозволили, тому довелося їсти на вулиці.
Чоловіки відзначили те, що у закладі є мікрохвильова піч і їм розігріли їжу.
«Коли ми зайшли, всі люди дуже напряглися, всі дуже напряглися, коли побачили камеру. Вони думали що ми прийшли повістки давати», - каже фудблогер.
«Не все так страшно, правда у біляші нам траплялися хрящики. Закусили, душевно себе почуваємося і йдемо далі куштувати», - зазначив комік Роман Копитко.
«Єдиний плюс цього - це те, що ми погодуємо собак», - оцінили їжу «Акрополя» чоловіки.
Лучани зазначили, що у закладі було досить багато відвідувачів.
Другим закладом, який відвідали Сашко Ясенчук та Роман Копитко, стала котлетна на автостанції. У цьому закладі вони взяли котлету, биточок та інше. За їжу заплатили 143 гривні. Чоловіки відзначили, що їсти на автостанції було дуже атмосферно. Скуштувавши їжу, лучани зазначили, що це досить смачно і що це набагато смачніше, ніж біляш.
«Класичні столовські котлети. На закуску саме те. Котлета в тісті дуже смачна, смак дитинства», - сказали оцінювачі їжі.
Ще одним із закладів, які відвідали чоловіки, став «Верес» на Старому ринку. Чоловіки зазначили, що це перший заклад, які вони оцінювали, з таким асортиментом їжі. Вони взяли деруни зі сметаною, чебурек з м'ясом, смажений мозок і печінку. Чебурек дегустаторам сподобався.
«Справді смачний, нормально спецій класний фарш, м'ясо і тісто смачне. Цей заклад топ з тих, що ми сьогодні були в плані їжі», - сказали дегустатори.
За усю їжу заплатили 280 гривень.
Також Сашко Ясенчук та комік Роман Копитко відвідали легендарний заклад у Луцьку - піцерію на вулиці Лесі Українки. Вони його назвали закладом, у який має прийти кожен лучанин і кожен гість міста. Зараз заклад оновився, але, за їхніми словами, зберігся сервіс і антураж, який був раніше.
За їжу вони заплатили 224 гривні.
«За свої гроші - 50 гривень - це дуже смачно», сказали дегустатори.
Читайте також:
- Волинянка, яка виграла півмільйона, розповіла, на що витратить гроші
- Весь зал кричав «Браво»: як виступив юний лучанин на талант-шоу
- Поїхав волонтером у Польщу, а опинився на Мальдівах: після скандалу відома українська блогерка з хлопцем переїжджають за кордон