«У Мессі вже є сім «Золотих м’ячів», куди йому восьмий?»: екстренер «Волині» розкритикував вручення відомої футбольної премії

«У Мессі вже є сім «Золотих м’ячів», куди йому восьмий?»: екстренер «Волині» розкритикував вручення відомої футбольної премії

У понеділок, 30 жовтня, відбулося вручення «Золотого м'яча»-2023. Володарем премії увосьме в кар'єрі став 36-річний нападник «Інтер Маямі» Ліонель Мессі, який в минулому році виграв ЧС зі збірною Аргентини та чемпіонство Ліги 1 з ПСЖ (21 гол, 20 асистів). Легендарний екстренер луцької «Волині» Мирон Маркевич, поділився, що він не згоден з таким рішенням.

Про це він розповів у коментарі Українському футболу.

Зірковий тренер зазначив, що, на його думку, цьогоріч Мессі незаслужено отримав нагороду. За його словами «Золотий м'яч» мав отримати Ерінг Холанд.

«Я не думаю, що Мессі заслуговував отримати «Золотий м’яч» цього року, хоча він найсильніший гравець в історії футболу. 

Виграш чемпіонату світу – це єдине, що можна відзначити у Мессі минулого сезону. У нього вже є сім «Золотих м’ячів», куди йому восьмий? Це не доцільно.

Мій фаворит – Холанд. Він набив купу голів минулого сезону та виграв требл. Другим поставлю Мбаппе. Також мені сьогодні імпонує Беллінгем, він дуже молодий, але є топ-гравцем. Думаю, Беллінгем буде претендувати на наступний «Золотий м’яч». Він – унікальний футболіст, я давно таких не бачив», - каже Маркевич.

Довідково:

Мирон Маркевич розпочав тренерську кар'єру у луцькому «Торпедо». А у сезоні 1991-1992 він був головним тренером ФК «Волинь».

Читайте також:

Можливо зацікавить